Travelactive logo

Travelactive reviews en ervaringen

Travelactive reviews en ervaringen
1184
Travelactive logo
Website
Travelactive
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen met Travel Active

Verlang je naar een vakantie die net even anders is dan gewoon? Droom je van avontuurlijke reizen, aangepast aan jouw voorkeuren? Overweeg dan je volgende vakantie bij Travel Active te boeken. Ontdek hier verschillende beoordelingen van reizigers die via Travel Active hun droomvakantie hebben ervaren.

Over Travel Active

In de reisbranche onderscheidt Travel Active zich als de grootste Nederlandse uitwisselingsorganisatie, met 29 jaar expertise. Voor avontuurlijke geesten die op een authentieke wijze een nieuwe cultuur willen ontdekken, is Travel Active de uitgelezen partner. Dankzij een breed en zorgvuldig samengesteld aanbod garanderen onze specialisten iedere reiziger, jong of oud, een unieke internationale ervaring. Met Travel Active verzeker je jezelf van een vakantie die verhalen oplevert voor thuis.

Waarom kiezen voor Travel Active

Jaarlijks vertrouwen meer dan 3.000 avonturiers op Travel Active voor hun internationale ervaringen. Het aanbod strekt zich uit van vrijwilligerswerk in Afrika tot au pair zijn in Engeland en backpacken in Australië. Of het nu gaat om een High School jaar in het buitenland of het leren van Arabisch of Spaans tijdens een taalreis, elke reis wordt afgestemd op jouw wensen. Travel Active staat bekend om zijn kwalitatieve reisproducten die precies passen bij wat de reiziger zoekt.

De betrouwbaarheid van Travel Active

Met een vakantie via Travel Active ben je verzekerd van een reis die tot in de puntjes verzorgd is. Van basisprogramma's tot volledig gepersonaliseerde ervaringen, je wensen staan voorop. Zoek je een eigen badkamer, een accommodatie op een levendige locatie of eigen parkeergelegenheid? Geef je voorkeuren door bij het boeken en een op maat gemaakt aanbod volgt.

Klantenservice en Klachten

De boeking van een verre reis kan een levensgebeurtenis zijn, en wij begrijpen het belang van een perfecte ervaring. Voor informatie over bestemmingen of opties voor personalisatie staan de experts van Travel Active voor je klaar. Onze klantenservice is bereikbaar via e-mail of telefoon, klaar om je te assisteren.

Deel Jouw Beoordeling

Heb je vrijwilligerswerk gedaan in Afrika, gewerkt als au pair in Engeland of ben je gaan backpacken in Australië? Elk avontuur levert verhalen op. Wij horen graag jouw ervaringen, zodat andere reizigers geïnspireerd kunnen raken. Laat je beoordeling achter op deze pagina.

Reviews over Travelactive
Gerelateerde bedrijven
Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes
18 beoordelingen
6,4
Gustocamp logo
Gustocamp
1 beoordeling
9
FranceComfort logo
FranceComfort
12 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Travelactive
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes
18 beoordelingen
6,4
Gustocamp logo
Gustocamp
1 beoordeling
9
FranceComfort logo
FranceComfort
12 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Travelactive een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Travelactive. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Travelactive zouden bestellen.

In welke sectoren is Travelactive actief?

Travelactive is actief in de vakantie & reizen.

Ik heb de beoordelingen van Travelactive goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Travelactive gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Travelactive geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Travelactive u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie