Tele2 logo

Tele2 reviews en ervaringen

Tele2 reviews en ervaringen
61
Tele2 logo
Website
Tele2
Categorie
Telecom

Ervaar de Voordelen van Tele2

Twijfel je of Tele2 de juiste telecomprovider voor jou is? Ontdek de ervaringen met Tele2 van zowel consumenten als experts. Lees gedetailleerde reviews en beoordelingen over Tele2. Heb je zelf ervaringen met de diensten van Tele2? Deel je verhaal en help anderen de juiste keuze te maken door een review te schrijven!

Ontdek Tele2

Met Zweedse wortels staat Tele2 sinds 1997 sterk in de Nederlandse telecomsector. Tele2 onderscheidt zich door een breed assortiment aan diensten, waaronder vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Bekend om zijn concurrerende tarieven voor bellen, heeft Tele2 sinds 2012 een eigen netwerk, waardoor het zich tussen de grote providers zoals KPN, T-Mobile en Vodafone schaart. Er wordt ambitieus gewerkt aan het optimaliseren van het netwerk met als doel een landelijke dekking in 2015, een investering van circa 172 miljoen euro. Dit zal Tele2 volledig onafhankelijk maken.

Waarom Kiezen Voor Tele2?

Als één van de leidende telecomaanbieders in Nederland, met ongeveer 20% marktaandeel, heeft Tele2 zijn kernactiviteiten uitgebreid verder dan enkel telefonie. Tele2 is jouw totaalleverancier voor telecomdiensten, van telefonie en internet tot televisie. Het voordeel van al je telecombehoeften onderbrengen bij één aanbieder reikt verder dan gemak: het kan leiden tot aanzienlijke besparingen.

Gerelateerde bedrijven
Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
0 beoordelingen
10
Robin Mobile logo
Robin Mobile
0 beoordelingen
10
Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Tele2
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
0 beoordelingen
10
Robin Mobile logo
Robin Mobile
0 beoordelingen
10
Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tele2 een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Tele2. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Tele2 zouden bestellen.

In welke sectoren is Tele2 actief?

Tele2 is actief in de telecom.

Ik heb de beoordelingen van Tele2 goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Tele2 gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Tele2 geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Tele2 u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie