T-Mobile logo

T-Mobile reviews en ervaringen

T-Mobile reviews en ervaringen
33
T-Mobile logo
Website
T-Mobile
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen T-Mobile

T-Mobile, een toonaangevend telecombedrijf, streeft ernaar onbeperkt te zijn in al hun activiteiten. Onder het T-Mobile concern vallen ook merken als Tele2, Simpel en Ben. Ben je op zoek naar een nieuw telefoon-, internet-, of tv-abonnement? T-Mobile biedt diverse opties die waarschijnlijk aansluiten bij jouw behoeften. Het lezen van ervaringen en reviews van anderen kan je helpen een weloverwogen keuze te maken. Daarom hebben we voor jou alle beoordelingen over T-Mobile samengesteld en op deze pagina inzichtelijk gemaakt.

Over T-Mobile

Opgericht in 1999 en met het hoofdkantoor in het Duitse Bonn, heeft T-Mobile de ambitie om de telecommarkt te revolutioneren en iedereen toegang te verlenen tot het beste netwerk van Nederland. Klanten hebben de keuze uit een breed scala aan abonnementen: van Sim Only en prepaid, tot mobiel internet of thuisinternet. Ook voor zakelijke klanten biedt T-Mobile passende oplossingen. De merken T-Mobile, Tele2, Ben, en Simpel richten zich elk op unieke klantbehoeften, voor mobiel en vast bellen, internet, televisie, en meer.

Waarom kiezen voor T-Mobile

Als grote speler in de markt, is T-Mobile in staat om aantrekkelijke aanbiedingen te doen. Bijvoorbeeld, korting op toestellen bij abonnementen, of de eerste maanden gratis internet en tv. Aanbiedingen zijn eenvoudig online te vinden, direct zichtbaar op de homepage. Voor persoonlijk advies kun je de klantenservice benaderen. Blijf ook op de hoogte van je verbruik met de T-Mobile app.

Is T-Mobile betrouwbaar?

Het mobiele netwerk van T-Mobile is meervoudig bekroond, vijf jaar op rij als beste getest door umlaut en in 2021 zelfs benoemd tot het beste mobiele netwerk wereldwijd. In Nederland bedient T-Mobile bijna 7 miljoen smartphonegebruikers en honderdduizenden vaste netwerkklanten. Met een omzet van meer dan 500 miljoen, is het een invloedrijke aanbieder op de Nederlandse markt. Klanten kunnen zowel online als in diverse fysieke winkels een abonnement afsluiten. De klantenservice is breed toegankelijk.

Klantenservice en klachten

Voor een breed scala aan vragen, van factuurinformatie tot abonnementsverlenging, is online veel informatie beschikbaar. Bij extra vragen of voor persoonlijk advies, staat de klantenservice klaar via telefoon, chat of de T-Mobile community. Met 300.000 leden is er altijd wel iemand die kan helpen met jouw vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met T-Mobile? Deel dan je mening over de service, zoals internetsnelheid, prijs-kwaliteitverhouding van je abonnement, of de klantenservice. Jouw feedback is waardevol en helpt anderen bij het kiezen van het juiste T-Mobile abonnement.

Reviews over T-Mobile
Gerelateerde bedrijven
Pepper logo
Pepper
0 beoordelingen
10
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
0 beoordelingen
10
Modifast logo
Modifast
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over T-Mobile
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pepper logo
Pepper
0 beoordelingen
10
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
0 beoordelingen
10
Modifast logo
Modifast
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is T-Mobile een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over T-Mobile. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij T-Mobile zouden bestellen.

In welke sectoren is T-Mobile actief?

T-Mobile is actief in de telecom.

Ik heb de beoordelingen van T-Mobile goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van T-Mobile gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of T-Mobile geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van T-Mobile u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie