Simpsite logo

Simpsite reviews en ervaringen

Simpsite reviews en ervaringen
953
Simpsite logo
Website
Simpsite
Categorie
Telecom

Ontdek Simpsite: Maak Eenvoudig Jouw Eigen Website

Met Simpsite kan iedereen snel en eenvoudig een eigen website creëren. Met al meer dan 175.000 websites die met behulp van deze software zijn opgebouwd, biedt Simpsite zowel gratis mogelijkheden als betaalde pakketten met extra functies zoals geavanceerde statistieken en SSL beveiliging. Lees hier de ervaringen van echte gebruikers met Simpsite om een geïnformeerde keuze te maken voor jouw websitebouw avontuur.

Wat is Simpsite?

Sinds de oprichting in 2009 streeft Simpsite ernaar de meest gebruiksvriendelijke websitebouwer op de markt te zijn, wat geresulteerd heeft in meer dan 175.000 websites. Simpsite hecht veel waarde aan de veiligheid van gebruikers, met dagelijkse back-ups, codering van gevoelige data via gecertificeerde SSL verbindingen, en een sterke focus op privacy.

Waarom Kiezen Voor Simpsite?

Zonder enige programmeerkennis kun je met Simpsite moeiteloos aan de slag om jouw eigen website te bouwen, of het nu gaat om een blog, bedrijfswebsite of webshop. Kies uit diverse pakketten, aangepast aan elk budget, waaronder een gratis versie en opties die extra's bieden zoals e-mailadressen, meer opslagruimte, en een gratis domein. Er zijn 75 standaardthema's of ontwerp je eigen unieke site met de designtool.

Hoe Betrouwbaar is Simpsite?

Als Nederlands bedrijf en lid van Stichting WebwinkelKeur, demonstreert Simpsite betrouwbaarheid en voldoet het aan Europese en Nederlandse wetgeving. Met een actieve aanwezigheid op sociale media en een toegankelijke webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice, biedt Simpsite vertrouwen en ondersteuning aan haar gebruikers.

Klantenservice & Klachten

Simpsite zet zich in voor 100% klanttevredenheid en prioriteert klantvriendelijkheid. Contact opnemen kan via verschillende kanalen, waaronder sociale media en het contactformulier op de website. Voor klachten biedt Simpsite een specifieke klachtenprocedure.

Deel Ook Jouw Ervaring met Simpsite

Heb jij Simpsite gebruikt voor het bouwen van jouw website? We nodigen je uit om jouw ervaringen te delen om anderen te helpen met hun keuze. Jouw feedback over het gekozen pakket, gebruiksgemak van de software en de service door de klantenservice is heel waardevol en neemt maar een moment in beslag.

Reviews over Simpsite
Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
0 beoordelingen
10
247Parking.nl logo
247Parking.nl
0 beoordelingen
10
C&A logo
C&A
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Simpsite
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
0 beoordelingen
10
247Parking.nl logo
247Parking.nl
0 beoordelingen
10
C&A logo
C&A
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Simpsite een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Simpsite. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Simpsite zouden bestellen.

In welke sectoren is Simpsite actief?

Simpsite is actief in de telecom industrie en specifiek in sectoren zoals hosting en domeinnamen.

Ik heb de beoordelingen van Simpsite goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Simpsite gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Simpsite geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Simpsite u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie