Lamponline.nl logo

Lamponline.nl reviews en ervaringen

Lamponline.nl reviews en ervaringen
857
Lamponline.nl logo
Website
Lamponline.nl
Categorie
Wonen

Ervaringen en Beoordelingen van Lamponline.nl

Vind topkwaliteit verlichting gemakkelijk en snel bij Lamponline.nl, dé online winkel voor iedere smaak en elk interieurtype. Ontdek alles wat je moet weten over Lamponline.nl hier, inclusief verscheidene consumentenreviews over hun ervaringen met online bestellen bij deze webwinkel.

Ontdek Lamponline.nl

Opgericht in 1997, streeft Lamponline.nl ernaar om iedereen te voorzien van betaalbaar en kwalitatief hoogstaand licht. Sinds 2005 kun je hun lampencollectie ook online bewonderen en aanschaffen, naast de mogelijkheid tot bezoek in de megastores Lichtplaza in Almere (1000 m²) en Lichtplaza Zaandam (800 m²). Of je nu op zoek bent naar een specifiek type verlichting of inspiratie wilt opdoen, je bent altijd welkom om de diverse ontwerpen te ontdekken.

Waarom Kiezen voor Lamponline.nl?

Lamponline.nl biedt een uitgebreide selectie aan verlichtingsmerken, zoals Lucide, Philips, Lirio, Masterlight, ZTahl, HUE, Highlight, en Freelight, in hun fysieke winkels en online. Het assortiment varieert van vloer- tot plafondlampen, waaronder hanglampen, kroonluchters, railsystemen, en buitenverlichting. Zoek je iets specifieks voor buiten of voor de badkamer? Hier vind je een prachtige collectie die aan alle verwachtingen voldoet.

Is Lamponline.nl betrouwbaar?

Bij Lamponline.nl is online verlichting bestellen simpel en voordelig, met gratis verzending op bestellingen boven de €35. Mocht de verlichting toch niet naar wens zijn, dan kun je jouw aankoop binnen 14 dagen retourneren of kosteloos terugbrengen naar de winkel.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Bij Lamponline.nl vind je een ruim verlichtingsaanbod tegen scherpe prijzen. Mocht je advies wensen over je interieurverlichting of meer willen weten over een specifiek model, dan kun je terecht in een van de winkels, het contactformulier op de website invullen of direct bellen. Je kunt erop vertrouwen dat je altijd goed geholpen wordt.

Deel ook Jouw Ervaring

Ben je al in het bezit van een of meer producten van Lamponline.nl en enthousiast over het design, de kwaliteit en de prijs? Wij horen graag jouw mening! Laat je review achter op deze pagina en help andere liefhebbers van woningdecoratie bij hun keuze.

Reviews over Lamponline.nl
Gerelateerde bedrijven
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Lamponline.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lamponline.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Lamponline.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Lamponline.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Lamponline.nl actief?

Lamponline.nl is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals verlichting.

Ik heb de beoordelingen van Lamponline.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Lamponline.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Lamponline.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Lamponline.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie