LampenTotaal logo

LampenTotaal reviews en ervaringen

LampenTotaal reviews en ervaringen
328
LampenTotaal logo
Website
LampenTotaal
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen met Lampen Totaal

De keuze voor je verlichtingsbehoeften is cruciaal, zowel binnenshuis als buitenshuis. Lampen Totaal biedt een uitgebreid aanbod dat je mogelijk uitstekend van dienst kan zijn. Wij hebben de reviews en ervaringen van klanten voor je op een rijtje gezet om je een compleet beeld te geven van wat deze verlichtingsexpert te bieden heeft. De keuze maken voor Lampen Totaal is uiteindelijk aan jou.

Over Lampen Totaal

Lampen Totaal is jouw one-stop-shop voor de nieuwste trends in binnen- en buitenverlichting, naast een breed assortiment aan andere producten en klassieke designs. Elke dag streven zij naar innovatie, het verbeteren van producten en het ontwikkelen van nieuwe verlichtingsoplossingen, altijd tegen scherpe prijzen. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit lampen tegen aantrekkelijke prijzen.

Waarom Kiezen voor Lampen Totaal?

De keuze voor Lampen Totaal wordt eenvoudig gemaakt door het indrukwekkende assortiment voor zowel binnen- als buitenverlichting. Hun aanbod omvat 12 volt buitenverlichting, LED-verlichting, diverse lichtbronnen en zaklampen, en een uitgebreide selectie aan smart home producten. Met zowel een fysieke winkel als een online aanwezigheid, en gratis verzending vanaf 49 euro, biedt Lampen Totaal een service die zowel handig als voordelig is. Het team bestaat uit deskundigen die klaarstaan om te helpen, met een indrukwekkende voorraad van circa 17.500 lampen, inclusief zowel topmerken als budgetvriendelijke opties.

Is Lampen Totaal Betrouwbaar?

Zonder twijfel, Lampen Totaal staat bekend als een uiterst betrouwbare leverancier, zoals blijkt uit klantreviews en ervaringen. Ze bieden 'Kopers Bescherming' en hebben een uitstekend klanttevredenheidscijfer van 4,53 op 5. Met veilige betaalopties, waaronder iDeal en de mogelijkheid om met Klarna achteraf te betalen, toont Lampen Totaal zijn betrouwbaarheid en klantvertrouwen.

Klantenservice en Klachten

Heb je een klacht, of heb je hulp nodig? De showroom in Opheusden staat klaar om je te ondersteunen. Ook zijn ze bereikbaar via telefoon, e-mail of live chat, zodat je altijd een manier hebt om je vragen te stellen of klachten in te dienen.

Plaats Ook Jouw Beoordeling

Wij waarderen de waarde van klantbeoordelingen enorm, omdat deze vol staan met eerlijke en praktische informatie. Je helpt niet alleen ons, maar ook vele anderen bij het maken van de juiste keuze door jouw ervaring met Lampen Totaal te delen.

Reviews over LampenTotaal
Gerelateerde bedrijven
NLE logo
NLE
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over LampenTotaal
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NLE logo
NLE
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LampenTotaal een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over LampenTotaal. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij LampenTotaal zouden bestellen.

In welke sectoren is LampenTotaal actief?

LampenTotaal is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals verlichting.

Ik heb de beoordelingen van LampenTotaal goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van LampenTotaal gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of LampenTotaal geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van LampenTotaal u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie