KPN logo

KPN reviews en ervaringen

KPN reviews en ervaringen
13
KPN logo
Website
KPN
Categorie
Telecom

Ontdek de Ervaringen met KPN

Gevestigd in Nederland, is KPN een naam die vele huishoudens en bedrijven bekend in de oren klinkt. Overweeg je om over te stappen of een service van KPN te gebruiken? Belangrijk is om een geïnformeerde beslissing te maken. Ontdek wat huidige klanten vinden van de diensten van KPN, lees de reviews en beoordelingen. Ben je op zoek naar betrouwbare feedback over KPN? Dan biedt deze pagina je alle inzichten om te bepalen of een overstap de juiste keuze is. Kennis is kracht.

De Roots van KPN

KPN, de toonaangevende Nederlandse aanbieder van internet & televisie, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1852 als telegrafiedienst onder de naam PTT. Door de jaren heen heeft KPN zich ontwikkeld tot een digitale telecomspecialist met het nobele doel Nederland tot het best verbonden land ter wereld te maken. KPN zet zich in voor een duurzame toekomst, wat blijkt uit hun klimaatneutraliteit sinds 2015. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van een brede waaier aan diensten, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Bezoek de KPN website voor uitgebreide informatie, nieuws updates, en hun engagement voor ethisch ondernemen.

Waarom Kiezen Voor KPN?

KPN onderscheidt zich door zijn divers aanbod in tv, internet, telefonie, mobiele abonnementen, en meer. Of je nu op zoek bent naar SuperWifi, Glasvezel, sim only opties of digitale veiligheidsservices, KPN heeft het allemaal. Hun website is een rijke bron van informatie over hoe je diensten installeert, online tv kijkt, of verhuisplannen doorvoert. Unieke merken onder KPN bieden gespecialiseerde diensten aan, van XS4ALL's hoogwaardig internet tot KPN Security voor digitale bescherming. Mis nooit een aanbieding door KPN te volgen op sociale media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwigheden.

KPN: Een Betrouwbare Keuze

Met een bestaan van meer dan 150 jaar is KPN een bastion van betrouwbaarheid in Nederland. Hun reputatie staat sterk, ondersteund door een uitgebreid klantenbestand en een geschiedenis van innovatie. De website van KPN biedt gemakkelijke toegang tot contactgegevens, beleidsverklaringen, en een veilige betalingsomgeving, wat hun betrouwbaarheid alleen maar bevestigt.

Klantenservice en Klachten

Voor vragen of problemen biedt KPN uitgebreide ondersteuning via hun klantenservicepagina. Meerdere contactopties zijn beschikbaar, waaronder telefonisch, per brief of e-mail, afhankelijk van je specifieke behoeften. Ervaar je ongemakken met een dienst of product? KPN behandelt klachten doorgaans binnen enkele werkdagen en biedt ook de mogelijkheid om via het ODR-platform van de Europese Commissie een klacht in te dienen.

Jouw Beoordeling Telt

Heb je ervaringen met KPN, of heb je in het verleden gebruik gemaakt van hun diensten? We zijn zeer geïnteresseerd in jouw mening over de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice, productwaarde en de kwaliteit van de verleende diensten van KPN. Door jouw review hier te delen, help je anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze over KPN.

Reviews over KPN
Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
Simpel logo
Simpel
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over KPN
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
Simpel logo
Simpel
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KPN een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over KPN. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij KPN zouden bestellen.

In welke sectoren is KPN actief?

KPN is actief in de telecom industrie en specifiek in sectoren zoals alles in 1 , hosting en domeinnamen , internet , simonly , telefonie en televisie.

Ik heb de beoordelingen van KPN goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van KPN gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of KPN geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van KPN u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie