FOIR logo

FOIR reviews en ervaringen

Bezoek de website
FOIR reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4926
FOIR logo
Website
foir.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen FOIR

Het effect van verlichting op de sfeer in je huis is enorm. Logisch dus dat je grondig onderzoek doet voor je lampen kiest. FOIR, een bekende webshop met een breed aanbod van lampen tot buitenverlichting, mag dan je aandacht trekken. Voordat je een aankoop doet, wil je natuurlijk weten of FOIR je investering waard is en of je kunt vertrouwen op een solide klantenservice. Lees hier de beoordelingen en ervaringen van andere FOIR-klanten om je te helpen een weloverwogen keuze te maken voor je huisverlichting.

Over FOIR

FOIR is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Zoetermeer, opgericht in 2014, gespecialiseerd in de verkoop van verlichting en lampen via hun webshop. Ze hanteren drie kernwaarden: kwalitatief goede producten, uitmuntende service en maximale bereikbaarheid. FOIR’s uitgangspunt is alleen producten aanbieden die ze zelf ook zouden willen kopen. Ze zetten zich daarnaast in voor milieuvriendelijk ondernemen, door bijvoorbeeld enkel LED lampen aan te bieden en producten te verzenden in gerecycled karton.

Waarom kiezen voor FOIR?

FOIR’s webshop is je one-stop-shop voor zowel binnen- als buitenverlichting, beschikbaar in diverse stijlen en prijscategorieën. Van hanglampen tot staande lampen voor binnen en van tuinpad- tot gevelverlichting, je vindt hier alles wat nodig is om je woning niet alleen sfeervol maar ook stijlvol te verlichten. FOIR streeft ernaar om het complete verlichtingsassortiment aan te bieden. Wanneer je advies nodig hebt, staat het FOIR team klaar met professionele begeleiding, ondersteund door inspirerende blogs op de website.

Is FOIR betrouwbaar?

Op FOIR's website vind je gemakkelijk alle noodzakelijke contactinformatie, algemene voorwaarden en het retourbeleid, wat getuigt van een transparant beleid. De 30 dagen bedenktijd benadrukt het vertrouwen in de aangeboden producten. De TrustPilot score, zichtbaar op de website, biedt inzicht in de tevredenheid en ervaringen van klanten met FOIR.

Klantenservice en klachten

FOIR benadrukt het belang van bereikbaarheid, wat terug te zien is in de eenvoud waarmee je contactgegevens op de website vindt. Ze streven ernaar om klanten ten volle te ondersteunen, ongeacht de grootte van de bestelling. FOIR nodigt klanten uit om feedback te delen, wat aantoont dat klanttevredenheid centraal staat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met FOIR's lampen of verlichtingsproducten en wil je die delen? Jouw mening over de producten, kwaliteit, klantenservice en betrouwbaarheid helpt anderen bij het maken van hun keuze. Deel hier je ervaring en draag bij aan de besluitvorming van toekomstige klanten. Bedankt alvast voor je bijdrage!

Reviews over FOIR
Gerelateerde bedrijven
Expert logo
Expert
1 beoordeling
10
GetLed logo
GetLed
1 beoordeling
9,5
Besled logo
Besled
4 beoordelingen
8
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over FOIR
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expert logo
Expert
1 beoordeling
10
GetLed logo
GetLed
1 beoordeling
9,5
Besled logo
Besled
4 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FOIR een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over FOIR. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij FOIR zouden bestellen.

In welke sectoren is FOIR actief?

FOIR is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals verlichting.

Ik heb de beoordelingen van FOIR goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van FOIR gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of FOIR geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van FOIR u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie