FBTO logo

FBTO reviews en ervaringen

FBTO reviews en ervaringen
126
FBTO logo
Website
FBTO
Categorie
Verzekeringen

Reviews en Ervaringen FBTO

Overweeg je een verzekering bij FBTO? Op deze reviewpagina vind je alles wat je moet weten: klantenervaringen, bedrijfsinformatie, en hoe FBTO staat qua betrouwbaarheid en klantenservice. Dit helpt je om een geïnformeerde keuze te maken voor of tegen een lidmaatschap bij FBTO.

Over FBTO

FBTO, gevestigd in Leeuwarden, begon in 1956 als een onderlinge verzekeringsmaatschappij en maakt nu deel uit van Achmea, één van Nederland's grootste verzekeringsgroepen. Als direct writer kun je bij FBTO direct een verzekering afsluiten, met de mogelijkheid om je pakket volledig aan te passen aan jouw behoeften voor een optimale dekking. Persoonlijke service is een speerpunt, met een eenvoudige online omgeving voor al je verzekeringszaken.

Waarom kiezen voor FBTO

FBTO onderscheidt zich met een breed scala aan verzekeringsvormen: van zorg- tot inboedelverzekeringen, allemaal eenvoudig online af te sluiten. Via de website kun je premies berekenen, pakketten aanpassen en aanvullende modules toevoegen. FBTO staat garant voor gebruiksgemak en controle over je verzekeringen, met alle mogelijkheden om online je zaken te regelen.

Is FBTO betrouwbaar?

Bij het kiezen van een online verzekering is betrouwbaarheid cruciaal. FBTO kenmerkt zich door betrouwbaarheid, met een lange geschiedenis van succes en zorgvuldige omgang met klantgegevens. Persoonlijk advies en een veilige website met diverse online betaalmogelijkheden bevestigen FBTO's status als een betrouwbare verzekeringspartner.

Klantenservice en klachten

FBTO's klantenservice is bereikbaar voor vragen, opmerkingen of klachten, via telefoon, chat, Facebook of WhatsApp. Wil je feedback geven, dan doe je dit het best via het online contactformulier op de website, met meestal binnen vijf dagen een inhoudelijke reactie.

Deel ook jouw ervaring

Ben of was je klant bij FBTO en wil je je ervaringen delen? Schrijf een recensie over welke verzekering je had, je tevredenheid met FBTO's service, en of je FBTO aanbeveelt. Jouw recensie helpt anderen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Reviews over FBTO
Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
4 beoordelingen
8,4
Unive logo
Unive
12 beoordelingen
4,8
Fietszeker logo
Fietszeker
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over FBTO
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
4 beoordelingen
8,4
Unive logo
Unive
12 beoordelingen
4,8
Fietszeker logo
Fietszeker
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FBTO een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over FBTO. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij FBTO zouden bestellen.

In welke sectoren is FBTO actief?

Ik heb de beoordelingen van FBTO goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van FBTO gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of FBTO geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van FBTO u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie