Dierplagenshop.nl logo

Dierplagenshop.nl reviews en ervaringen

Dierplagenshop.nl reviews en ervaringen
434
Dierplagenshop.nl logo
Website
Dierplagenshop.nl
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Dierplagenshop.nl

Te kampen met een dierenplaag thuis is ongewenst. Zoek je een oplossing voor bijvoorbeeld muizen of een overmaat aan mieren? Dierplagenshop.nl biedt uitkomst. Toch benieuwd of deze webshop betrouwbaar is? Lees hier echte klantbeoordelingen om een weloverwogen keuze te maken.

Over Dierplagenshop.nl

Gespecialiseerd in bestrijding van ongedierte, biedt Dierplagenshop.nl sinds 2010 een breed scala aan oplossingen. De site, een uitbreiding van de Afdeling Dierplagen, richt zich op iedereen met ongedierteproblemen thuis of op kantoor. Met een team van gediplomeerde ongediertebestrijdingstechnici biedt Dierplagenshop.nl niet alleen expertise maar ook klantgerichte service. Elk product is bovendien zelf getest en bij elke aankoop ontvang je specifiek advies voor jouw situatie.

Waarom kiezen voor Dierplagenshop.nl?

Met een assortiment gericht op zowel particulieren als professionals biedt Dierplagenshop.nl oplossingen voor elke plaag. Van preventieve middelen tot aanpak van bestaande plagen - de webshop heeft het allemaal. Extra diensten zoals plaagbestrijding of verhuur van apparatuur zijn beschikbaar. Bestellingen kunnen tegen €6,95 verzendkosten geleverd worden binnen 1-3 werkdagen, of gratis opgehaald worden in Amstelveen. Je geniet van 14 dagen retourrecht, met gratis retournering via de shop. Betalingsopties zijn onder meer iDeal, PayPal, AfterPay, kredietkaart en Bancontact.

Is Dierplagenshop.nl betrouwbaar?

Dierplagenshop.nl voldoet aan alle wettelijke eisen, inclusief zichtbare KvK- en btw-nummers en duidelijke algemene voorwaarden. De klantenservice staat klaar voor assistentie en de website is veilig, herkenbaar aan het SSL-certificaat.

Klantenservice en klachten

Voor hulp is de klantenservice van Dierplagenshop.nl bereikbaar via telefoon, WhatsApp, e-mail, of social media. Bij klachten wordt een bezoek aan de fysieke winkel aangeraden voor een directe oplossing. E-mailinzendingen ontvangen binnen 14 dagen een inhoudelijk antwoord en mogelijk compensatievoorstel.

Wil jij ook beoordelen?

Deel je ervaring met Dierplagenshop.nl, of jouw aankoop nu een oplossing bood of niet. Jouw review kan andere potentiële klanten helpen bij hun beslissing.

Reviews over Dierplagenshop.nl
Gerelateerde bedrijven
Lexa logo
Lexa
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Dierplagenshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lexa logo
Lexa
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dierplagenshop.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Dierplagenshop.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Dierplagenshop.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Dierplagenshop.nl actief?

Dierplagenshop.nl is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals huishouden.

Ik heb de beoordelingen van Dierplagenshop.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Dierplagenshop.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Dierplagenshop.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Dierplagenshop.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie