Care-a-Lot logo

Care-a-Lot reviews en ervaringen

Care-a-Lot reviews en ervaringen
579
Care-a-Lot logo
Website
Care-a-Lot
Categorie
Goede doelen

Reviews en Ervaringen Care-a-Lot

De perfecte keuze voor wie niet alleen een kans op mooie prijzen wil grijpen, maar ook iets goeds wil doen, is de goede doelen loterij Care-a-Lot. Bijdragen aan een gezondere samenleving, de strijd tegen eenzaamheid ondersteunen, of het bevorderen van onderzoek naar ziekten – dat is waar jouw lot aankoop bij helpt. Tegelijkertijd heb je de kans om adembenemende prijzen, waaronder tot een miljoen euro, te winnen. Overweeg je om mee te doen maar ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Ontdek dan hier wat eerdere deelnemers zeggen en maak een goed geïnformeerde keuze voor de volgende trekking.

Over Care-a-Lot

Als de gezondheidsloterij van Nederland onder de vleugels van FAIRSHARE Nederland, opgericht in 2015, zorgt Care-a-Lot voor een vernieuwende manier om bij te dragen aan de duurzaamheid van onze gezondheidszorg. Met de krimp van het donateursbestand bij een toenemende afhankelijkheid van giften in de gezondheidszorg, biedt Care-a-Lot een creatieve oplossing. Bij elke trekking ondersteun je direct jouw voorkeursdoel en – met een winkans van 1 op 5 – is de kans reëel dat je mooie prijzen in de wacht sleept.

Waarom kiezen voor Care-a-Lot

Door mee te doen met Care-a-Lot steun je maandelijks een zelfgekozen goed doel of organisatie én maak je kans op geweldige prijzen, met als hoofdprijs maar liefst €1.000.000,-. Dankzij een gunstige winkans van 1 op 5 per lot, is winnen binnen handbereik. Deelname kost je slechts €5,- per trekking, met de vrijheid om op elk moment te stoppen.

Is Care-a-Lot betrouwbaar?

Georganiseerd onder vergunning 10339, biedt Care-a-Lot transparantie en betrouwbaarheid. Voor deelname is het verstandig de beschikbare informatie, zoals het deelnemersreglement en winkansdetails, goed door te nemen. Met minimaal 40% van jouw inleg direct naar jouw gekozen doel en de rest ten behoeve van prijzen en organisatie, staat Care-a-Lot garant voor duidelijkheid over hun werkwijze.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, raadpleeg dan eerst de FAQ. Voor verdere vragen is de klantenservice via verschillende kanalen bereikbaar, waaronder telefonisch voor vragen over bijvoorbeeld deelname opzegging of verloren lotnummers. Wens je per e-mail of brief contact, houd dan rekening met een langere responstijd.

Wil jij ook beoordelen?

Als actieve deelnemer aan de gezondheidsloterij Care-a-Lot, kun jij met jouw beoordeling anderen inspireren om mee te doen. Deel jouw persoonlijke ervaringen, zoals de ondersteunde goede doelen, prijswinsten en de servicekwaliteit van de klantenservice, en draag bij aan de Care-a-Lot gemeenschap.

Reviews over Care-a-Lot
Gerelateerde bedrijven
Dong Energie logo
Dong Energie
0 beoordelingen
10
NLE logo
NLE
0 beoordelingen
10
Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Care-a-Lot
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dong Energie logo
Dong Energie
0 beoordelingen
10
NLE logo
NLE
0 beoordelingen
10
Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Care-a-Lot een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Care-a-Lot. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Care-a-Lot zouden bestellen.

In welke sectoren is Care-a-Lot actief?

Care-a-Lot is actief in de goede doelen industrie en specifiek in sectoren zoals loterij.

Ik heb de beoordelingen van Care-a-Lot goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Care-a-Lot gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Care-a-Lot geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Care-a-Lot u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie