ANWB logo

ANWB reviews en ervaringen

ANWB reviews en ervaringen
256
ANWB logo
Website
ANWB
Categorie
Verzekeringen

Reviews en Ervaringen ANWB Wegenwacht

Sinds 1946 levert ANWB Wegenwacht betrouwbare pechhulp op Nederlandse wegen en daarbuiten, met nu 1,2 miljoen leden. Overweeg je lid te worden van ANWB Wegenwacht en ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Ontdek de beoordelingen van ANWB Wegenwacht hier. Lees klantverhalen en beslis geïnformeerd over je mogelijke inschrijving bij ANWB Wegenwacht.

Over ANWB Wegenwacht

Gestart in 1946, na WOII, is ANWB Wegenwacht dé Nederlandse pechhulp geïnspireerd door de Engelse AA. Aanvangend met Harley Davidson motorfietsen, hielpen ze gestrande wagens langs Nederlandse wegen. Van een bescheiden 30.000 auto's in 1946 tot 8,7 miljoen in 2020, heeft ANWB Wegenwacht zich ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten, nationaal en internationaal, met jaarlijks 1,2 miljoen geholpen leden.

Waarom kiezen voor ANWB Wegenwacht

Met decennia aan ervaring biedt ANWB Wegenwacht uitgebreide pechhulp. Dankzij hun landelijke dekking is er altijd snel hulp nabij. Diverse pakketten laten toe dat je enkel voor nodige services betaalt, zoals hulp in je eigen woonplaats, vervangend vervoer of buitenlandse pechhulp. De Wegenwacht Pechhulp app versnelt hulpverlening met je GPS-locatie, bevat nuttige adviesvideo's, en maakt directe communicatie mogelijk.

Is ANWB Wegenwacht betrouwbaar?

ANWB Wegenwacht, bekend en zichtbaar op Nederlandse wegen, is een baken van betrouwbaarheid. Hun ledenmagazine, de Kampioen, biedt naast pechhulpvoordelen, diverse mobiliteitsgerelateerde content en aanbiedingen voor uitjes.

Klantenservice en klachten

Voor vragen staat ANWB's website en gratis app klaar met uitgebreide info. De virtuele assistent of telefonische klantenservice (ma-vr 8:30-18:00, za 10:00-16:00) biedt extra ondersteuning. De webwinkel helpdesk is op werkdagen bereikbaar tussen 08:30-17:00. Vragen via sociale media worden binnen een werkdag beantwoord en het contactformulier is ideaal voor niet-spoedeisende vragen, met reacties binnen 10 werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met ANWB Wegenwacht? Jouw verhaal kan anderen helpen de juiste keuze te maken. Vertel over de servicekwaliteit, de snelheid van hulp bij pech, gebruiksfrequentie, hulp in binnen- of buitenland, en ervaringen met partnerpassen. Deel je kennis en assisteer anderen in hun besluitvorming.

Reviews over ANWB
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
Bulls & Birds logo
Bulls & Birds
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over ANWB
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
Bulls & Birds logo
Bulls & Birds
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ANWB een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over ANWB. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij ANWB zouden bestellen.

In welke sectoren is ANWB actief?

ANWB is actief in de verzekeringen industrie en specifiek in sectoren zoals hulpdiensten en pechservices.

Ik heb de beoordelingen van ANWB goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van ANWB gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of ANWB geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van ANWB u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie