Zwembad.be logo

Zwembad.be reviews en ervaringen

Zwembad.be reviews en ervaringen
491
Zwembad.be logo
Website
Zwembad.be
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Zwembad.be

In toenemende mate kiezen woningbezitters voor een zwembad in hun achtertuin, een trend die niet vreemd is gezien de betaalbare kwaliteit en sfeer van moderne zwembaden. Zwembad.be biedt voor elke tuin, groot of klein, een perfect passend zwembad. Ontdek op deze pagina alles wat je moet weten over Zwembad.be, inclusief diverse consumentenbeoordelingen over de geïnstalleerde zwembaden door hun deskundige team.

Over Zwembad.be

Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouw van zwembaden voor particulieren is Zwembad.be de expert op het gebied van het ideale zwembad voor jouw ruimte en biedt daarnaast professioneel advies voor onderhoud. Zo ben je gegarandeerd van langdurig zwemplezier in jouw eigen tuin.

Waarom kiezen voor Zwembad.be

Zwembad.be is jouw one-stop-shop voor zwembadaanleg en accessoires. In de webshop vind je wateronderhoudsproducten, schoonmaakitems, zwembad- en spa-accessoires, onderdelen, tuindecoraties en afdekzeilen. Combineer producten naar wens en creëer jouw eigen paradijsje. Wat is jouw visie op het ideale zwembad?

Is Zwembad.be betrouwbaar?

Veel goede redenen om bij Zwembad.be een zwembad te bestellen: 14 dagen bedenktijd met een optie voor retournering, gratis thuisbezorging vanaf € 50,-, en de mogelijkheid om je bestelling op te halen in de winkel onderstrepen de betrouwbaarheid van Zwembad.be.

Klantenservice en klachten

Vind snel wat je zoekt in de webshop van Zwembad.be, maar mocht je persoonlijk advies nodig hebben of vragen hebben over producten, dan staat het team klaar om je te helpen. Neem contact op via het websiteformulier, een telefoontje of bezoek een van de drie locaties voor persoonlijke service.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een zwembad laten aanleggen door Zwembad.be en geniet je daar nu volop van? Deel dan je ervaring op deze pagina. Misschien heb jij wel dé tip voor de ideale productcombinatie uit hun webshop.

Reviews over Zwembad.be
Gerelateerde bedrijven
2L Home logo
2L Home
1 beoordeling
9
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
0 beoordelingen
10
Lampen24 logo
Lampen24
5 beoordelingen
5,2
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Zwembad.be
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
2L Home logo
2L Home
1 beoordeling
9
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
0 beoordelingen
10
Lampen24 logo
Lampen24
5 beoordelingen
5,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zwembad.be een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Zwembad.be. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Zwembad.be zouden bestellen.

In welke sectoren is Zwembad.be actief?

Zwembad.be is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals tuin.

Ik heb de beoordelingen van Zwembad.be goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Zwembad.be gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Zwembad.be geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Zwembad.be u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie