Stipte logo

Stipte reviews en ervaringen

Stipte reviews en ervaringen
150

Ontdek Stipte: Uw Ervaringen en Diensten

Zoekt u naar Stipte ervaringen? Ontdek hier alles over Stipte en de beoordelingen van consumenten. Bij het kiezen van tv, telefoon, internet, of een alles-in-één pakket is het cruciaal dat de service naadloos aansluit op uw wensen. Een betrouwbare internetverbinding en een heldere televisieontvangst zijn essentieel! Lees verder voor een grondig overzicht van ervaringen met Stipte of deel uw eigen ervaring om anderen te informeren over uw mening omtrent Stipte.

Kennismaking met Stipte

Stipte, vroeger bekend als Scarlet, is een ervaren speler in de telecommunicatiesector, opgericht in 1992. Hoewel Stipte wellicht niet de meest bekende naam is onder consumenten, kiest het bedrijf bewust voor het minimaliseren van uitgaven aan dure reclamecampagnes. Dit besparingsbeleid resulteert in voordelig geprijsde pakketten, waardoor klanten van Stipte van aantrekkelijke tarieven profiteren!

Internet Snelheden Die Matchen met Uw Behoeften

Stipte biedt keuze uit drie verschillende internetverbindingstypen: ADSL, VDSL, en Glasvezel. Elke verbindingstypen heeft een unieke snelheid en zorgt ervoor dat Stipte elke klant van dienst kan zijn met een perfecte snelheid-prijsverhouding. Zo ondersteunt ADSL snelheden tot 20MB, VDSL tot 80MB en Glasvezel tot maar liefst 500MB.

Voordelen voor Vrienden van Stipte

Als vriend, kennis, of familielid van een bestaande Stipte klant profiteert u van aantrekkelijke kortingen! Kent u iemand die reeds klant is bij Stipte? Meld u dan aan met hun klantnummer en pak vandaag nog een korting van €10,00 tot €50,00 op uw abonnement. Vergeet niet het klantennummer op te geven bij uw aanmelding om direct te genieten van deze welkomstkorting!

Gerelateerde bedrijven
Telfort logo
Telfort
0 beoordelingen
10
Blokker.nl logo
Blokker.nl
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Stipte
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Telfort logo
Telfort
0 beoordelingen
10
Blokker.nl logo
Blokker.nl
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stipte een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Stipte. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Stipte zouden bestellen.

In welke sectoren is Stipte actief?

Stipte is actief in de software en programmas industrie en specifiek in sectoren zoals virusscanners en beveiliging , alles in 1 , internet en televisie.

Ik heb de beoordelingen van Stipte goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Stipte gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Stipte geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Stipte u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie