Pimtensen.nl logo

Pimtensen.nl reviews en ervaringen

Pimtensen.nl reviews en ervaringen
915
Pimtensen.nl logo
Website
Pimtensen.nl
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Pimtensen.nl

Veel tijd in de auto betekent dat je goede audio waardeert, en Pimtensen.nl is een topkeuze in de wereld van auto-audio. Maar hoe betrouwbaar is Pimtensen.nl echt? Ontdek het via echte klantenreviews. Lees hier wat anderen vinden van hun producten en service en vorm jouw eigen oordeel over bestellen bij Pimtensen.nl!

Over Pimtensen.nl

Begonnen in Badhoevedorp, heeft Pimtensen.nl zich ontwikkeld als vooraanstaande speler in auto-audio, zonder de oorspronkelijke visie en klantfocus uit het oog te verliezen. Met samenwerkingen, zoals met Concept 4 Cars, biedt Pimtensen.nl een breed scala aan kwalitatieve audio-oplossingen. Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden en vaak geniet je van extra korting op jouw aankopen. Een snelle levering is gegarandeerd: voor 15.00 uur besteld, betekent de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor Pimtensen.nl?

Als specialist in de branche biedt Pimtensen.nl een rijk en gevarieerd assortiment. Van speakersets tot subwoofers en van versterkers tot aansluitmaterialen - kwaliteitsmerken als ESX en JBL inclusief. Profiteer in de outlet van aanzienlijke kortingen. Zoek je audio-oplossingen voor maritieme omstandigheden? Ook voor Marine Audio kun je hier terecht. Betalen is gemakkelijk en veilig met meerdere opties beschikbaar. Voor vragen biedt de klantenservice en FAQ-sectie uitkomst.

Is Pimtensen.nl betrouwbaar?

Voordat je bestelt, wil je zekerheid over de betrouwbaarheid van Pimtensen.nl. Met volledige transparantie in bedrijfsinformatie, een beveiligde internetverbinding via SSL en een keurmerk van Webshop Keurmerk, bevestigt Pimtensen.nl zijn betrouwbaarheid. Klantreviews en beoordelingen zijn gemakkelijk toegankelijk, en de klantenservice staat altijd voor je klaar.

Klantenservice en klachten

Bij vragen of klachten staat de effectieve klantenservice van Pimtensen.nl voor je klaar via diverse kanalen. Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur, zij staan garant voor een snelle respons. Klachten kunnen zowel direct als via Webshop Keurmerk ingediend worden, waarbij een onafhankelijke Geschillencommissie een bindende uitspraak kan doen.

Wil jij ook beoordelen?

Deel je ervaring met Pimtensen.nl! Of je nu tevreden bent over de levering, de productkwaliteit, of misschien niet helemaal tevreden bent, jouw review is van belang. Laat hier jouw eerlijke mening achter en draag bij aan een transparant beeld van Pimtensen.nl.

Reviews over Pimtensen.nl
Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Pimtensen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pimtensen.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Pimtensen.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Pimtensen.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Pimtensen.nl actief?

Pimtensen.nl is actief in de autos industrie en specifiek in sectoren zoals auto onderdelen.

Ik heb de beoordelingen van Pimtensen.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Pimtensen.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Pimtensen.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Pimtensen.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie