Online-sanitair.com logo

Online-sanitair.com reviews en ervaringen

Online-sanitair.com reviews en ervaringen
528
Online-sanitair.com logo
Website
Online-sanitair.com
Categorie
Wonen

Ervaringen met Online-sanitair.com

Overweeg je jouw badkamer te vernieuwen of kleine verbeteringen aan te brengen? Voor al je sanitairbehoeften is Online-sanitair.com de plek waar je terecht kunt. Maar hoe betrouwbaar is deze webshop? Ontdek het via de authentieke recensies op deze pagina. Klantbeoordelingen bieden inzicht in wat Online-sanitair.com voor jou kan betekenen.

Kennismaking met Online-sanitair.com

Online-sanitair.com, een initiatief van Sanifun, positioneert zich als dé badkamerspecialist in de online markt. Met een omvangrijk assortiment van meer dan 35.000 artikelen, vind je gegarandeerd wat je zoekt. Naast de online winkel, nodigt Online-sanitair.com je uit om hun showroom in Wuustwezel te bezoeken, waar je op afspraak de kwaliteit van een selectie producten kunt ervaren. De toegewijde klantenservice staat klaar om te assisteren bij elke vraag of het opsporen van producten.

Voordelen van shoppen bij Online-sanitair.com

Met een uitgebreid aanbod om elke badkamer te transformeren in een droomruimte, verdeelt Online-sanitair.com haar producten in heldere categorieën zoals badkamermeubels, douches, wastafels, en meer. Hier vind je exclusieve merken zoals Geberit en Grohe. De duidelijke vermelding van levertijden bij elk product en diverse betaalopties, waaronder iDeal en Bancontact, maken winkelen bij Online-sanitair.com zorgeloos.

Betrouwbaarheid van Online-sanitair.com

Online actief sinds 2017 en gekoppeld aan een fysieke showroom, bewijst Online-sanitair.com haar betrouwbaarheid. Actief op sociale media en met een eigen klantenservice, biedt het een veilige winkelomgeving, mede dankzij het SSL-certificaat. Alle relevante bedrijfsinformatie is eenvoudig op de webshop te vinden, onderstrepend dat Online-sanitair.com een vertrouwde bestemming is voor je sanitairinkopen.

Klantenservice en feedback bij Online-sanitair.com

Voor vragen of problemen staat de klantenservice van Online-sanitair.com via diverse kanalen paraat. Of je nu een brief stuurt, mailt of belt, je wordt snel en professioneel geholpen. Klachten worden effectief behandeld en voor complexere disputen wijst Online-sanitair.com op het ODR-platform van de Europese Commissie als extra bescherming bij online aankopen.

Deel ook jouw ervaring met Online-sanitair.com

Heb je ervaring met de producten of diensten van Online-sanitair.com? Jouw feedback is waardevol! Door jouw beoordeling te delen, help je anderen in hun beslissing over Online-sanitair.com. Of je nu tevreden bent of punten voor verbetering ziet, jouw mening telt.

Reviews over Online-sanitair.com
Gerelateerde bedrijven
NLE logo
NLE
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Online-sanitair.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NLE logo
NLE
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Online-sanitair.com een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Online-sanitair.com. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Online-sanitair.com zouden bestellen.

In welke sectoren is Online-sanitair.com actief?

Online-sanitair.com is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals sanitair.

Ik heb de beoordelingen van Online-sanitair.com goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Online-sanitair.com gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Online-sanitair.com geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Online-sanitair.com u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie