MetJou logo

MetJou reviews en ervaringen

Bezoek de website
MetJou reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
448
MetJou logo
Website
metjou.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Ervaringen en Beoordelingen van MetJou

Vandaag de dag is het niet meer nodig om alleen te blijven of de kroeg in te duiken om nieuwe mensen te ontmoeten. In Nederland zijn tal van datingsites beschikbaar die je moeiteloos in verbinding stellen met anderen voor een date, vriendschap, of een duurzame relatie. MetJou is één van die platforms. We hebben de ervaringen en beoordelingen van bestaande gebruikers van MetJou verzameld, zodat je een goed beeld krijgt van wat deze datingsite te bieden heeft. Zo kun je bepalen of MetJou de plek is om jouw gratis profiel te starten.

Kennismaking met MetJou

MetJou creëert voor singles een betrouwbare en veilige setting om nieuwe mensen te ontmoeten voor een date, vriendschap of serieuze relatie. Inschrijven is gratis en je kunt direct zoeken naar singles die jouw voorkeuren delen. Het platform biedt toegang tot meer dan 100.000 profielen. Jouw profiel aanmaken is kosteloos. MetJou garandeert een veilige omgeving waar je zonder kosten knipogen kunt versturen, een persoonlijk doorschakelnummer kunt aanvragen en een anonieme mailbox kunt gebruiken.

De Voordelen van MetJou

MetJou staat bekend als dé ontmoetingsplek voor singles. Het is een van de grootste datingsites in Nederland, wat veel zegt over zijn populariteit. Het platform is gericht op twintigers, dertigers en veertigers, die allen actief deelnemen. Gebruiksgemak, snelheid en veiligheid staan voorop bij MetJou. Je kunt anoniem beginnen met zoeken naar een match die aan jouw criteria voldoet.

Betrouwbaarheid van MetJou

MetJou wordt als betrouwbaar beschouwd op basis van talrijke positieve beoordelingen. Op het platform ben je beschermd tegen neppe profielen door een strikte controle en er wordt niet gewerkt met chatoperators. Fair play is een fundamenteel principe bij MetJou, dat onderdeel is van Amazing Bits, gevestigd in Nijmegen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

MetJou spant zich in om het iedereen naar de zin te maken, maar er kan altijd iets misgaan. Klachten kunnen schriftelijk ingediend worden via het adres op de website, of via een speciaal reactieformulier op de site. De klantenservice streeft ernaar klachten snel te behandelen. Het raadplegen van de FAQ-sectie is aanbevolen voor snelle antwoorden.

Deel Ook Jouw Beoordeling

Beoordelingen, recensies en reviews bieden waardevolle inzichten vanuit directe ervaringen. Deze extra informatie helpt je om betere beslissingen te maken. Daarom moedigen we je aan om ook jouw ervaringen te delen en zo anderen te assisteren bij hun keuzeprocessen.

Reviews over MetJou
Gerelateerde bedrijven
StedenDating logo
StedenDating
3 beoordelingen
6,5
HetGrandCafe logo
HetGrandCafe
1 beoordeling
9,5
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
1 beoordeling
9
6
34% zou opnieuw kopen
Ongepast gedrag wordt niet aangepakt

Op basis van mijn negatieve ervaringen met mannen die enkel seksueel contact zoeken, heb ik besloten deze site te vermijden. Er zijn veel profielen zonder foto's en verrassend genoeg wordt je profiel ook op andere sites geplaatst waarvoor je je niet hebt ingeschreven. Ik ben verre van tevreden met MetJou.

Geplaatst op: 25-08-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jeffrey W.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Opnieuw kopen? Nee
Ongevraagd profiel op een dating site

Ik had oorspronkelijk een profiel op een andere site met een specifiek doel en nu is mijn informatie zonder mijn toestemming op metjou verschenen. Het is onduidelijk hoe dit is gebeurd – verkocht door de originele site of overgenomen door metjou. Hierdoor word ik benaderd door mensen die niet aansluiten bij wat ik zoek, wat frustrerend is voor beide partijen.

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jurre K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Goede service

Deze site levert goede service, vooral bij het oplossen van problemen ben ik zeer tevreden. Mijn ervaringen met de website zijn overwegend positief. Bovendien is de zoekfunctie uitstekend, een functie die ik bij andere sites vaak mis.

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Timo K.

8 / 10
5/5 2/5 5/5 3/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over MetJou
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
StedenDating logo
StedenDating
3 beoordelingen
6,5
HetGrandCafe logo
HetGrandCafe
1 beoordeling
9,5
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
1 beoordeling
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MetJou een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over MetJou. Hun gemiddelde score is 6 waar 34% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij MetJou zouden bestellen.

In welke sectoren is MetJou actief?

MetJou is actief in de dating.

Ik heb de beoordelingen van MetJou goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van MetJou gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of MetJou geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van MetJou u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie