SmartSingles logo

SmartSingles reviews en ervaringen

Bezoek de website
SmartSingles reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
452
SmartSingles logo
Website
smartsingles.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen van SmartSingles

Zoek je als hogeropgeleide naar een date, vriendschap of een serieuze relatie? Dan kan SmartSingles wellicht veel voor je betekenen. Wij hebben de reviews en ervaringen overzichtelijk voor je samengevat, zodat je op basis van deze informatie kunt kiezen om wel of niet een profiel aan te maken bij SmartSingles.

Ontdek SmartSingles

Gericht op hogeropgeleiden (HBO, HBO+, WO, Academici) faciliteert SmartSingles een platform waar leden qua levens- en denkwijze op gelijk niveau zitten. Naast opleiding kun je ook selecteren op uiterlijk en interesses. Als onderdeel van Amazing Bits uit Nijmegen, profileert SmartSingles zich als een levendige gemeenschap waar wekelijks honderden nieuwe leden zich aansluiten - mogelijk vind je hier jouw ideale partner.

Waarom Kiezen voor SmartSingles?

Voor hogeropgeleiden die een partner op gelijkwaardig niveau wensen, biedt SmartSingles uitkomst. De website laat je filteren op zowel uiterlijk als interesses en biedt diverse functies zoals het aanmaken van een profiel met foto's, het bekijken van profielen, het versturen van berichten en zelfs een anonieme postbus. Positieve feedback onderstreept het daten op niveau bij SmartSingles.

Betrouwbaarheid van SmartSingles

De betrouwbaarheid van SmartSingles wordt bevestigd door gebruikerservaringen. De site waardeert veiligheid en privacy hoog en waarborgt een omgeving vrij van nepprofielen. Zonder gebruik van chatoperators garandeert SmartSingles direct en eerlijk contact tussen leden, een principe van Fair Play dat erg gewaardeerd wordt.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan kun je deze schriftelijk indienen via het adres op de website of het speciale contactformulier. Raadpleeg eerst de FAQ-sectie voor antwoorden op veelgestelde vragen, wat vaak al veel duidelijk maakt.

Jouw Beoordeling Telt

Beoordelingen van bestaande leden zijn zeer waardevol en kunnen helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Daarom moedigen we je aan ook jouw ervaring te delen. Het kost weinig tijd en het helpt anderen aanzienlijk. Kunnen wij voortaan op jouw bijdrage rekenen?

Reviews over SmartSingles
Gerelateerde bedrijven
Wytegearre logo
Wytegearre
0 beoordelingen
10
MetJou logo
MetJou
3 beoordelingen
6
Novamora logo
Novamora
1 beoordeling
10
9,5
100% zou opnieuw kopen
Erg blij mee

Al jaren maak ik gebruik van dit script en het bevalt me uitstekend. De supportafdeling is altijd behulpzaam en reageert snel. Ik ben enorm dankbaar voor deze service en beveel het iedereen aan die het wil proberen.

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lina D.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over SmartSingles
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Wytegearre logo
Wytegearre
0 beoordelingen
10
MetJou logo
MetJou
3 beoordelingen
6
Novamora logo
Novamora
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SmartSingles een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SmartSingles. Hun gemiddelde score is 9,5 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij SmartSingles zouden bestellen.

In welke sectoren is SmartSingles actief?

SmartSingles is actief in de dating industrie en specifiek in sectoren zoals hoger opgeleiden dating.

Ik heb de beoordelingen van SmartSingles goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van SmartSingles gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of SmartSingles geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van SmartSingles u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie