Ledlampenfabriek.nl logo

Ledlampenfabriek.nl reviews en ervaringen

Ledlampenfabriek.nl reviews en ervaringen
861
Ledlampenfabriek.nl logo
Website
Ledlampenfabriek.nl
Categorie
Wonen

Ontdek Ervaringen van Klanten bij Ledlampenfabriek.nl

Overweeg je de overstap naar ledverlichting vanwege het lagere energieverbruik en de veelzijdige opties in dimbaarheid, kleur, en vorm? Ledlampenfabriek.nl biedt een uitgebreid assortiment van ledlampen voor jouw huis. Maar hoe staat het met de kwaliteit van hun producten, de snelheid van levering, en de klantvriendelijkheid? Deze pagina onthult recensies, ervaringen en beoordelingen van echte klanten over Ledlampenfabriek.nl, zodat jij goed geïnformeerd jouw perfecte lamp kunt kiezen.

Wat is Ledlampenfabriek.nl?

Ledlampenfabriek.nl is een webshop met specialisatie in de verkoop van ledlampen, gericht op zowel particulieren als zakelijke klanten. Het bedrijf staat bekend om haar snelle service en tweejaarlijkse omruilgarantie. Ze bieden niet alleen een breed assortiment aan, maar ook waardevolle informatie over ledlampen en actueel sectornieuws. Voor updates over het bedrijf kun je hun Facebook- of Twitterpagina volgen.

Waarom Kiezen voor Ledlampenfabriek.nl?

Bij Ledlampenfabriek.nl vind je een ruime selectie aan ledlampen onderverdeeld in categorieën zoals binnen- en buitenverlichting, led strips, en diverse accessoires. Ze bieden lampen van gerenommeerde merken zoals Philips en Osram. Er is zelfs een sale pagina en een zoekfunctie voor specifieke lampen. Bestellingen boven €100 zijn verzendkostvrij, met een gemiddelde levertijd van twee werkdagen inclusief track & trace. Betalen kan veelzijdig via iDeal, PayPal, en meer. Ook retourneren is eenvoudig binnen veertien dagen via een modelformulier.

Is Ledlampenfabriek.nl Betrouwbaar?

Ledlampenfabriek.nl is een Nederlandse site die aan de lokale wetgeving voldoet, zichtbaar aan het KvK-nummer en btw-nummer op hun site. De webshop gebruikt een SSL-verbinding en biedt duidelijke algemene voorwaarden en privacybeleid. Met een eigen klantenservice en certificering door het Webshop Keurmerk, staat Ledlampenfabriek.nl garant voor betrouwbaarheid en veiligheid in online shoppen.

Support en Klachtenafhandeling bij Ledlampenfabriek.nl

Voor vragen of support kun je de klantenservice van Ledlampenfabriek.nl benaderen via meerdere kanalen zoals e-mail, telefoon, of social media. De klantenservice streeft ernaar om snel en adequaat te reageren. Mocht je een klacht hebben, dan kun je deze indienen via e-mail of contactformulier. Het Webshop Keurmerk kan ook bemiddelen in geschillen, indien nodig.

Deel Ook Jouw Ervaring met Ledlampenfabriek.nl

Heb jij ervaring met ledlampen van Ledlampenfabriek.nl, of ben je een eenmalige klant geweest? Wij zijn op zoek naar jouw feedback. Was de levering naar wens? Wat vind je van de kwaliteit van de lampen? Zou je een nieuwe aankoop overwegen? Deel jouw ervaring en help anderen bij hun keuze door een review achter te laten op deze pagina!

Gerelateerde bedrijven
Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Ledlampenfabriek.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ledlampenfabriek.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Ledlampenfabriek.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Ledlampenfabriek.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Ledlampenfabriek.nl actief?

Ledlampenfabriek.nl is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals verlichting.

Ik heb de beoordelingen van Ledlampenfabriek.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Ledlampenfabriek.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Ledlampenfabriek.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Ledlampenfabriek.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie