Europcar logo

Europcar reviews en ervaringen

Europcar reviews en ervaringen
203
Europcar logo
Website
Europcar
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen van Europcar

De keuze voor een autohuur maak je niet alleen. Kies voor Europcar en ontdek onmisbare locaties met een breed aanbod aan voertuigen voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Deze recensie biedt inzicht in de betrouwbaarheid van Europcar, waardoor je reis en keuze een stuk eenvoudiger worden.

Ontdek Europcar

Europcar staat prominent in de Europese transportsector, opgericht in 1949 in Parijs door Raoul-Louis Mattei en oorspronkelijk The Automobile Subscription genaamd. Sinds 1951 heet het Europcar, met het hoofdkantoor in Saint-Quentin-en-Yvelines, Frankrijk. Na eigendom van Renault en Volkswagen tot 1999, is het nu onderdeel van Eurazeo, samen zorgend voor Europcar's kwalitatief aanbod.

Waarom Europcar de juiste keuze is

Bij Europcar vind je van stadswagens tot bestelbussen voor elke behoefte, met gemakkelijke huurprocessen en flexibele termijnen, van dagen tot maanden. Of je nu een elektrische auto of een luxe wagen zoekt, er is volop keus, versterkt met kortingen en voordelen via een getrouwheidsprogramma.

De betrouwbaarheid van Europcar

Met erkenning als een duurzame, innovatieve onderneming actief in 140 landen, is Europcar een vooraanstaande aanbieder. Hun groene beleid werd bekroond met de World’s Leading Green Transport Solution Company award, waarmee hun duurzaamheid en kwaliteit worden onderstreept. Samenwerking met start-ups en sponsoring in de sport onderstrepen hun dynamische en betrouwbare aanpak.

Klantenservice en Ondersteuning

Voor al je vragen en klachten is de klantenservice van Europcar zowel online als telefonisch en per e-mail bereikbaar. Een grondige afhandeling van je vragen is gegarandeerd, zowel voor, tijdens als na je huurperiode, met uitgebreide ondersteuning via een Loyalty Program.

Draag ook bij met jouw beoordeling

Ervaar zelf de service van Europcar en deel je ervaringen om anderen te helpen een geïnformeerde keuze te maken. Jouw recensie voegt waarde toe aan de inzichten over de betrouwbaarheid en service van Europcar.

Reviews over Europcar
Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Europcar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Europcar een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Europcar. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Europcar zouden bestellen.

In welke sectoren is Europcar actief?

Europcar is actief in de autos industrie en specifiek in sectoren zoals autoverhuurders.

Ik heb de beoordelingen van Europcar goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Europcar gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Europcar geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Europcar u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie