Cookinglife logo

Cookinglife reviews en ervaringen

Bezoek de website
Cookinglife reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1606
Cookinglife logo
Website
cookinglife.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Ontdek de Ervaringen met Cookinglife

Passie voor koken? Cookinglife is jouw ultieme bestemming met een ruime selectie aan keukenartikelen en uniek keukengerei. Voor elke culinaire liefhebber biedt Cookinglife alles wat je nodig hebt voor een smaakvolle maaltijdbeleving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen voordat je bij Cookinglife bestelt? Hier lees je hoe klanten de service, levering en kwaliteit waarderen, wat je kan helpen bij het nemen van de beste beslissing voor jouw volgende keukenaankoop.

Wie is Cookinglife?

Als dé online bestemming voor kookliefhebbers, biedt Cookinglife.nl een uitgebreid assortiment aan kookgerei, keukenapparaten, en essentiële keukenhulpjes. Van voordelig geprijsd servies voor studenten tot luxe merken voor de fijnproevers, inclusief divers bestek en glaswerk. Cookinglife bedient zowel de thuischef als de professionele kok en de horeca met een aanbod van meer dan 10.000 producten en 50 topmerken. Volg Cookinglife op social media voor leuke winacties. Ontdek ook onze twee winkels in Groningen en Nijmegen.

De Voordelen van Cookinglife

Kies voor Cookinglife en verrijk je kookervaring met onze veelzijdige keukenhulpjes en exclusief keukengerei. Van budgetvriendelijke opties tot topmerken, ons uitgebreide assortiment voldoet aan elke behoefte. Moeite met kiezen? Onze keuzegidsen en wekelijkse inspirerende recepten op Cookinglife Foodies bieden de nodige ondersteuning en inspiratie voor jouw culinaire avonturen.

Speciale Services van Cookinglife

Bij Cookinglife kun je je servies personaliseren met een zakelijk logo of een persoonlijke touch geven met een unieke afdruk, ideaal voor particulieren of bij speciale gelegenheden zoals bruiloften. Ontdek deze diensten met een simpele klik en verras een mede-keukenliefhebber met een Cookinglife cadeaukaart.

Betrouwbaarheid van Cookinglife

Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop bij Cookinglife, onderbouwd door het SSL-certificaat dat jouw gegevens beschermt. Kies uit uiteenlopende betaalopties zoals iDEAL, PayPal, creditcard, of de Cookinglife cadeaukaart. Jouw bestelling wordt zorgvuldig door PostNL geleverd.

Klantenservice en Feedback bij Cookinglife

Vind snel antwoorden op veelgestelde vragen op onze website, of neem direct contact op met onze klantenservice voor een persoonlijke benadering. Wij staan paraat om jou te ondersteunen bij elke stap, van bestellen tot retourneren. Deel jouw ervaring en draag bij aan een transparant beeld van Cookinglife’s service en kwaliteit.

Jouw Mening over Cookinglife

Heb je recent een aankoop gedaan bij Cookinglife? Wij horen graag jouw beoordeling over het product en de service. Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Deel je ervaring, en maak online shoppen veiliger en plezieriger voor iedereen.

Reviews over Cookinglife
Gerelateerde bedrijven
Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
1 beoordeling
9,5
vtwonen logo
vtwonen
0 beoordelingen
10
KitchenetteOnline logo
KitchenetteOnline
3 beoordelingen
8,5
4,8
20% zou opnieuw kopen
36 beoordelingen
Vreselijke customer service en leveren beschadigde goederen

Na het ontvangen van beschadigde artikelen heb ik geprobeerd deze te retourneren op 24 december. Het duurde dagen voordat ik reactie ontving en vele communicatiefouten vonden plaats tijdens het retourproces. Uiteindelijk, na veel gedoe, verstuurde ik de spullen terug. Op 13 januari ontving ik wederom beschadigde producten. Ondanks herhaaldelijke pogingen tot contact, blijf ik zonder reactie en zit ik nog steeds met de defecte artikelen. Hun klantenservice is onbereikbaar via de telefoon, wat de frustratie alleen maar verhoogt. Meer dan een maand is voorbij sinds mijn eerste poging tot retourneren, een volstrekt onacceptabele situatie.

Geplaatst op: 30-01-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jasper V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Uitstekend!

Mijn eerste ervaring met Cookinglife was een zondagavond laat: bestelling geplaatst na 21u en tegen dinsdagochtend had ik alles al in huis. Alles was perfect verpakt zonder enige schade. Echt top service! Ik heb zojuist mijn tweede bestelling geplaatst en ik ben weer benieuwd.

Geplaatst op: 19-11-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Thomas S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Oplichting

Na twee maanden heb ik mijn bestelde producten nog steeds niet ontvangen en het bedrijf is onbereikbaar. Mijn bestelnummer wordt niet meer herkend en mijn negatieve review is als vals gerapporteerd en verwijderd. Ondertussen blijft het bedrijf advertenties plaatsen en negatieve reviews worden overspoeld met positieve tegenreacties binnen een week tijd. Ik raad iedereen sterk af hier iets te bestellen en waarschuw ervoor niet blindelings de positieve reviews te geloven.

Geplaatst op: 07-09-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Bas B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Slechte kwaliteit servies en vervelende ervaring met de klantenservice

De kwaliteit van het product laat te wensen over! Een poging om contact op te nemen met de klantenservice leidt tot niets; ze zijn onmogelijk te bereiken. Maanden later zit ik nog steeds met defecte producten zonder oplossing. De enkele keer dat er wel contact is, krijg ik niets anders dan standaardreacties. Dit bedrijf heeft me diep teleurgesteld en ik adviseer iedereen om hier niet te kopen.

Geplaatst op: 15-07-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Myrthe J.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Waardeloos

Advies: plaats hier geen bestellingen. Begin juni heb ik voor €125 aan artikelen besteld en tot nu toe heb ik noch de producten ontvangen, noch enige vorm van communicatie van het bedrijf gekregen. Ze reageren niet op e-mails en zijn telefonisch onbereikbaar. Daarbij ontvang ik wel wekelijks spammails met hun aanbiedingen.

Geplaatst op: 14-07-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Tim B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Teleurstellende ervaring

Na mijn ontevredenheid over Cookinglife gedeeld te hebben, kreeg ik een reactie via Trustpilot op 30-06-2023. Mijn initiële beoordeling betrof een onbeantwoorde WhatsApp en telefoontje, naast een vertraagde bestelling van een theekan en theeglazen, waarbij mij in eerste instantie communciatie over eventuele vertraging was beloofd. Cookinglife gaf aan dat er vertraging was vanwege systeemovergangen, en bood aan het niet beschikbare artikel te vervangen of de aankoop te annuleren. Na mijn besluit om voor een annulering te gaan, verzekerde Cookinglife mij dat het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort zou worden, via betaalpartner Mollie. Desondanks, na de tiende dag geen terugstorting ontvangen te hebben en een gebrek aan respons op mijn vervolgemail, uitte ik opnieuw mijn frustratie.

Geplaatst op: 10-07-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Femke V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Verkeerde levering en geen reactie of opvolging

Ik bestelde een 8-delig set van borden- en glazenonderleggers, maar na 14 dagen zonder bezorging heb ik contact opgenomen. Niet veel later werd mijn bestelling alsnog geleverd, echter met slechts 4 bordenonderleggers en een foutief artikel. Telefonisch zijn ze onbereikbaar en via WhatsApp wordt beloofd dat mijn bericht wordt doorgezet naar een collega, maar een reactie blijft uit.

Geplaatst op: 19-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Thijn N.

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Afwezige klantenservice na schade

Direct schade opgemerkt na mijn bestelling te hebben ontvangen. Mijn klacht, inclusief foto’s, via e-mail verstuurd maar nooit een reactie gekregen. Ook via WhatsApp en telefonisch geen succes. Na veel pogingen en een lange tijd wachten, nog steeds geen oplossing gekregen voor mijn probleem. Er lijkt helemaal geen klantenservice te bestaan bij dit bedrijf.

Geplaatst op: 07-06-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Sofie L.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
Een waarschuwing: bedrieglijke praktijken

Na een bestelling te hebben geplaatst die niet arriveerde, ontving ik na veel pogingen slechts onbevredigende reacties van de klantenservice. Zelfs na een belofte om mijn geld terug te storten binnen 10 dagen, heb ik niets ontvangen. Ik waarschuw iedereen om hier niets te kopen en geld te verliezen.

Geplaatst op: 26-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Joep S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Slechte klantenservice

Heb op 24 mei 2023 een bestelling geplaatst en op 20 juni 2023 nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zijn ze onbereikbaar met constant lange wachttijden, en de lijn wordt verbroken zodra je aan de beurt bent. Ook via email krijg ik geen respons, en zelfs via Whatsapp blijft het stil.

Geplaatst op: 20-06-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Diego K.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Bedrog door online winkel

Ondanks de belofte 'vóór 23u besteld, morgen in huis', kwam er van de levering niets terecht. Na betaling ontving ik meerdere e-mails met tegenstrijdige ordernummers. Pogingen tot contact met de klantendienst leidden tot niets dan neutrale antwoorden. Dit ervaren heeft mij doen inzien dat dit bedrijf niet te vertrouwen is. Dit lijkt op diefstal en fraude, en ik begrijp niet hoe ze kunnen blijven bestaan. Ik raad ten sterkste af hier iets te bestellen, tenzij je bereid bent geld te verliezen.

Geplaatst op: 08-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Christel C.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Diefstal en fraude

Alarmeer anderen: DIEFSTAL - FRAUDE door cookinglife. Mijn bestelling van 18/2 is nog steeds niet afgehandeld. Ondanks de annulering op 30/03, blijft mijn terugbetaling uit. Zelfs na aangifte bij gerechtelijke instanties en bewijsvoering naar cookinglife, blijft het stil en heb ik mijn geld nog niet terug.

Geplaatst op: 10-04-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Stijn B.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Slechte ervaring met klantenservice

Het verkeerde product werd geleverd en ondanks herhaalde pogingen om dit op te lossen, heb ik nog geen geschikte oplossing aangeboden gekregen. Na talloze e-mails, waarbij ik elke keer opnieuw het probleem en foto's moet aanleveren, blijf ik zonder antwoord. Ik raad aan om hier weg te blijven.

Geplaatst op: 20-02-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Jesse V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Slechte ervaring

Na een bestelling te hebben geplaatst die de volgende dag geleverd zou moeten worden, wacht ik nu, twee weken later, nog altijd op mijn pakket. Communicatie met het bedrijf is een ramp; na de chatbot komt er geen reactie meer en telefonisch zijn ze onbereikbaar. Na wat onderzoek realiseerde ik me dat ik niet de enige ben die dit ervaart. Ik raad iedereen af hier iets te bestellen!

Geplaatst op: 23-02-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Vincent W.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Teleurstellende ervaring met bestelling

Na bijna drie weken pogingen wagen om contact te krijgen, blijft een reactie uit. Telefoongesprekken zijn onmogelijk en emails blijven onbeantwoord. Had ik maar eerdere recensies gelezen; mijn ervaring lijkt namelijk niet uniek. Adviseren om hier niet te bestellen, levert enkel frustraties op.

Geplaatst op: 07-03-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Bilal K.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
profielfoto Bilal K.
Bilal K. 07-03-2023
ik zie dat Cookinglife namens mij nog 5 van de 10 punten krijgt. Dat is vertekend en komt omdat prijs en website oké waren. Maar daar heb je dus uiteindelijk niets aan. Ik geef maar 1 ster!
profielfoto Bilal K.
Product niet zoals omschreven

Na het bestellen van twee dozen kersen rookchunks, die volgens de website 2,5 kg zouden bevatten, bleek op de verpakking een gewicht van 2,300 tot 2,500 kg aangegeven. Echter, het daadwerkelijke gewicht inclusief doos was nog geen 2 kg per doos. Dit voelt als een duidelijke misleiding.

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Douwe G.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Zeer slecht, geen levering, geen geld of product

Een uitermate teleurstellende ervaring. Ik heb twee koekenpannen besteld die nooit geleverd zijn. Na contact te hebben opgenomen, zouden ze een onderzoek starten bij DHL. DHL claimt dat de levering is voltooid, wat absoluut niet het geval is! We zijn simpelweg afgewimpeld en zitten nog steeds zonder de pannen en ons geld. De slechtste klantenservice die ik ooit heb ervaren!

Geplaatst op: 22-01-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Hugo O.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Veel beloftes maar geen levering

Toen ik mijn bestelling plaatste, was ik onder de indruk van de beloftes: alles was op voorraad en zou binnen 24 uur geleverd worden. Die beloftes bleken lucht. Het enige dat ik ontving waren automatische antwoorden, zonder duidelijkheid over mijn bestelling. Ik vraag me af of ik ooit nog zie wat ik al betaald heb. Wel een compliment voor hun automatische antwoordsysteem; die reageert snel, alhoewel de antwoorden vaag zijn. Tot op heden is dit mijn enige vorm van 'communicatie'.

Geplaatst op: 06-01-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Jip C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Niet functionerende cuphouder nespresso kan ik niet retourneren.

De levering van mijn bestelling duurde 25 dagen, waarbij 2 items ondanks beschikbaarheid niet werden meegeleverd. Één product was in orde, maar de nespresso cuphouder van Cosy & Trendy functioneert niet naar behoren: hij staat scheef waardoor de cups eruit vallen. Retourneren binnen de termijn van 14 dagen was niet mogelijk, ondanks de onbruikbaarheid van het product. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Absoluut niet tevreden met deze service.

Geplaatst op: 10-01-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Fenne R.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Niet tevreden

De bestelde stolpen waren kleiner dan aangegeven, met slechts 17 cm hoogte in plaats van de beloofde 22 cm, plus een niet functioneel handvat van 5 cm bovenop. Na het versturen van een email met foto's, kreeg ik te horen dat ik mijn geld terug zou krijgen zonder de stolpen terug te hoeven sturen, wat ik dan ook gedaan heb. Echter, na weken gewacht te hebben zonder terugbetaling, werd mij verteld dat ik de stolpen alsnog diende terug te sturen, en wel op mijn eigen kosten. Dit voelt als een duidelijke schending van de eerder gemaakte afspraken.

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Isis A.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 2/5
Opnieuw kopen? Nee
Geweldige snelle klantvriendelijke sevice!

Heb een kersenontpitter via Bol.com aangeschaft. Helaas arriveerde deze met een defect pittenbakje. Echter, na slechts één email werd er direct actie ondernomen en was het probleem snel opgelost. Ik ben uiterst tevreden over hoe het is afgehandeld.

Geplaatst op: 29-06-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Kaylee H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Slechte service bij schade

Mijn ervaring was teleurstellend nadat ik beschadigde items ontving vanwege inadequate verpakking. Het betrof een cadeau, waarvan de schade pas na 24 uur werd opgemerkt. Helaas weigerden ze compensatie te bieden, hadden geen interesse in aangeboden foto's en leken geen maatregelen te willen nemen om herhaling te voorkomen. Bovendien liet de klantenservice veel te wensen over. Advies: overweeg zorgvuldig voordat je hier bestelt. In mijn geval ging het om placemats, die niet eens breekbaar zouden moeten zijn.

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Sebastiaan D.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Leveren betaalde spullen niet!

Absoluut teleurstellend. Ze hebben de items waarvoor ik betaald heb niet geleverd en lijken ook niet van plan dit nog te doen. Communicatie binnen het bedrijf faalt totaal.

Geplaatst op: 17-02-2022
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Kyra H.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Onopgeloste schade aan bestelling

Ik heb serviesgoed besteld en bij ontvangst was een bord gebroken. Al bijna twee weken ben ik bezig met mailen voor een oplossing, maar zonder succes. Reageren doen ze nauwelijks. Het pakket was ook niet gemarkeerd als 'breekbaar', wat teleurstellend is. Ik zie mezelf in de toekomst geen bestellingen meer plaatsen door deze slechte ervaring met hun service.

Geplaatst op: 03-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Chelsea E.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
Slecht verpakt en slechte service = geen aankoop aanbevolen

Voor de feestdagen plaatsten we een bestelling die netjes op tijd aankwam. Echter, de verpakking was helemaal fout; het beschermende bubbeltjesplastic zat aan de buitenkant in plaats van rond de 10 schaaltjes. Hierdoor waren er 4 kapot bij aankomst. Misschien een gevolg van haastwerk en onervarenheid tijdens een drukke periode, dat kan. Ondanks dat Cookinglife niet bereikbaar was en beweerde dat je binnen 24 uur een melding moest maken (wat lastig is als het een cadeau betreft), hebben wij na een maand pas een reactie ontvangen. Ze boden slechts 15% korting op een volgende bestelling aan. Dit komt niet over als betrouwbaar en wij voelen ons zeker niet de enigen met deze ervaring. Misschien is het tijd voor Cookinglife om in te zien dat dit niet de juiste aanpak was. Wij plaatsen in ieder geval geen nieuwe bestelling meer na deze ervaring.

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Tomas V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Bar en bar schandalige slechte service.

Twee identieke defecte artikelen ontvangen en contact met de klantenservice was een nachtmerrie. Enkel via chat te bereiken, waar ik geen antwoord kreeg. Uiteindelijk na dagen een retourformulier, foto's en bankafschrift opgestuurd, maar retournering werd geweigerd wegens te laat. Volgens hun website had ik 30 dagen, maar nu was het ineens 24 uur. Mijn foto's en vragen over hun onduidelijke retourbeleid werden genegeerd en elk contact werd afgekapt. Ik wou dat ik eerst de reviews had gelezen, want ik ben duidelijk niet de enige. Een waarschuwing: bestel hier niets.

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Dana G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Waardeloos, onbetrouwbaar en zeer asociaal personeel.

Op 11 december 2 serviezen en een set waterglazen besteld, die de volgende dag zouden arriveren. Slechts de helft is aangekomen. Direct contact opgenomen, maar krijg telkens laat en door verschillende mensen antwoord, vaak met de woorden 'helaas' en 'niet'. Voel me behandeld als een nummer en ze schuiven de schuld af op PostNL zonder andere oplossingen te bieden. Na 13 dagen is mijn bestelling nog steeds niet voltooid, en het lijkt erop dat het niet meer beschikbaar is. Men weigert de annulering van mijn bestelling te accepteren en mijn geld terug te geven. Na veel gedoe, heb ik nu een incassobureau moeten inschakelen. Een absolute afrader om hier ooit nog iets te kopen.

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Esmay L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Slechte ervaring, leveringsproblemen en slechte service

Na weken te hebben gewacht, is mijn bestelling nog steeds niet bezorgd door aanhoudende fouten. Ik voel me niet serieus genomen. In de toekomst kies ik voor Bol.com, waar levering de volgende dag gegarandeerd is.

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Colin D.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Nóóit meer Cookinglife, geen goed woord voor over.

Ik heb servies besteld dat volgens de site op voorraad was. Na 9 dagen ontving ik mijn bestelling eindelijk, na zelf gebeld te hebben. Toen ik het uitpakte, zag ik dat twee borden beschadigd waren. Na veel heen en weer mailen en foto's sturen, heb ik alles teruggestuurd, op mijn eigen kosten. Toen bleek dat een deel van het product gebroken was bij de retour, iets wat absoluut niet zo was toen ik het terugstuurde, wordt van mij verwacht dat ik opnieuw betaal om de hele zending terug te nemen! Ik wilde een leuk cadeau voor 5 december, maar het kwam beschadigd en na 5 december aan. Nu wordt van mij verwacht dat ik een beschadigd product verplicht terugkoop?

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Sterre P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Nee
Ondermaats bedrijf

De levering was ondermaats, ondanks dat de beloofde levertijd in orde leek. We hebben niet ontvangen waarvoor we betaald hebben. In plaats van servies kregen we mozaïekstukjes, wat voor de helft van de bestelling gold. Ik kreeg te horen dat ik een cadeau zelf had moeten uitpakken voordat ik het gaf, en was volgens hen te laat met klagen. Geld weg, zonder servies. Blijkbaar gebeurt dit vaker, gezien de link die ik ontving beweerde dat het servies binnen 24 uur op gebreken gecontroleerd moest worden.

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Maartje S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee

Schrijf een beoordeling over Cookinglife
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
1 beoordeling
9,5
vtwonen logo
vtwonen
0 beoordelingen
10
KitchenetteOnline logo
KitchenetteOnline
3 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cookinglife een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 36 beoordelingen geplaatst over Cookinglife. Hun gemiddelde score is 4,8 waar 20% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Cookinglife zouden bestellen.

In welke sectoren is Cookinglife actief?

Cookinglife is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals koken & tafelen.

Ik heb de beoordelingen van Cookinglife goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Cookinglife gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Cookinglife geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Cookinglife u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie