Yourhosting logo

Yourhosting reviews en ervaringen

Bezoek de website
Yourhosting reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
122
Yourhosting logo
Website
yourhosting.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen met Yourhosting

Zoek je naar diensten zoals domeinregistratie, website-ontwikkeling of webhosting? Dan kom je mogelijk uit bij Yourhosting. Onbekend met dit bedrijf en benieuwd naar klantbeoordelingen? Ontdek of Yourhosting te vertrouwen is door het lezen van gebruikersrecensies. Deze testimonials bieden een realistisch beeld van wat het bedrijf te bieden heeft. Met deze inzichten kun je beter beslissen of je voor Yourhosting kiest.

Over Yourhosting

Sinds 2001 levert Yourhosting diverse diensten op het gebied van webhosting, websites en domeinnamen. Met 1,1 miljoen geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten, is het de grootste shared webhostingaanbieder in Nederland. De hosting vindt plaats op topapparatuur binnen een beveiligde, redundante omgeving in Amsterdam. Yourhosting streeft naar uitmuntende betrouwbaarheid en snelheid, ondersteund door een 24/7 beschikbare helpdesk bemand door deskundige en vriendelijke experts. Naast hosting en domeindiensten, biedt het bedrijf ook cloud en IT-oplossingen, inclusief Azure en Office 365, voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Yourhosting is onderdeel van TWS sinds 2018.

Waarom kiezen voor Yourhosting

Yourhosting biedt een eenvoudig pad naar domeinregistratie, webhosting en website-creatie. Registreren is een fluitje van een cent en bij vragen staat de supportdesk dag en nacht klaar. Met meer dan 900 domeinextensies vind je zeker de perfecte domeinnaam voor je site. Yourhosting ondersteunt zowel nieuwkomers als ervaren gebruikers bij de ontwikkeling van hun website, beschikbaar voor bezoekers rond de klok.

Is Yourhosting betrouwbaar?

Met meer dan 15 jaar ervaring bewijst Yourhosting zijn betrouwbaarheid. Een altijd beschikbare, kosteloze klantenservice en positieve klantrecensies onderstrepen dit verder.

Klantenservice en klachten

Yourhosting's klantenservice staat altijd klaar om te helpen, zonder extra kosten. Of je nu voor Yar, live chat, WhatsApp, Twitter, Facebook, email of telefoon kiest, snelle en efficiënte hulp is gegarandeerd.

Deel jouw ervaring met Yourhosting

Heb je ervaring met de diensten van Yourhosting? Het delen van jouw beoordeling kan anderen helpen meer inzicht te krijgen in wat het bedrijf biedt. Jouw feedback is waardevol voor potentiële klanten.

Reviews over Yourhosting
Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
30 beoordelingen
6,6
JouwWeb logo
JouwWeb
10 beoordelingen
4,6
WebOke logo
WebOke
1 beoordeling
8
5,8
58% zou opnieuw kopen
W A A R D E L O O S ! NIET BEREIKBAAR !

Pogingen om contact op te nemen stranden voortdurend, al meer dan een week geen reactie op welke wijze dan ook. Ze lijken niets af te handelen en bieden geen enkele vorm van klantenservice. Zelfs als hun diensten gratis waren, zou ik geen interesse hebben. Wat een teleurstellende ervaring met dit bedrijf.

Geplaatst op: 07-02-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Joshua L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Zó verschrikkelijk slecht

Dit niveau van slechte service lijkt wel opzettelijk. Vanaf het begin word je geconfronteerd met onredelijke kosten en een klantenservice die nagenoeg onbereikbaar is. Wanneer je uiteindelijk iemand aan de lijn krijgt, blijkt men totaal niet behulpzaam. Mijn ervaringen variëren van mislukte pogingen om mijn rekening te corrigeren tot het per ongeluk annuleren van mijn contract, waardoor ik zonder emailadres kwam te zitten. Beweringen over restitutie bleken ongegrond en de oplossing moest ik zelf maar vinden in mijn account. Na talloze pogingen is het nog steeds niet opgelost. Mijn advies: begin hier niet aan. Het lijkt erop dat dit bedrijf zijn klanten ziet als louter een bron van inkomsten.

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lola E.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
In één woord _w_a_a_r_d_e_l_o_o_s_!

Yourhosting blijkt een zeer onbetrouwbare partner te zijn op het gebied van hosting. Dit bedrijf verhoogt de prijzen exorbitant en staat niet open voor discussie. Hun voornaamste focus lijkt geld innen, terwijl ze voor klanten onbereikbaar zijn. Op het moment dat je iets te laat bent met betalen, blijken ze ineens wél personeel te hebben en worden er direct extra kosten in rekening gebracht. Het stopzetten van mijn contract was een langdurig proces en pas nadat ik een nieuw jaarcontract plus boete had betaald, werd het ontbindingstraject ingezet. Ik zou een restitutie krijgen minus de boete en wat kleine kosten. Echter, op 5-1-22 was mijn e-mail en website al offline, terwijl ik op 11-2-22 nog steeds mijn geld niet terug heb gekregen. Geloof alstublieft niet in deze partij; ze behandelen klanten als nummers. Er zijn genoeg andere providers die écht service bieden. Mijn advies: blijf ver weg van Yourhosting voor je eigen gemoedsrust.

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Wout P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Waardeloos!!!

Your Hosting maakt het opzeggen van je account een ware nachtmerrie door allerlei kosten te blijven factureren en doorberekenen. Hun klantenservice is verre van behulpzaam. Het is alsof je in een slangenkuil stapt en er is bijna geen ontsnappen aan.

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Puck W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Waardeloos

Yourhosting toont geen enkel begrip voor klanten en focust enkel op geld innen. Ze hanteren buitensporige prijsverhogingen en zijn verder onbereikbaar. Zelfs eenvoudig contact opnemen vergt een hoop gedoe. Na veel moeite en extra kosten kon ik eindelijk mijn contract beëindigen, maar betalingen blijven uit. Als klant voel je je compleet genegeerd. Er zijn talloze alternatieven die wel waarde hechten aan hun klanten. Pas echt op voor Yourhosting, ze leveren niets dan problemen op.

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lotte A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Nee
Betaalbaar domein, maar teleurstellende service

Ze zeggen vaak dat je krijgt wat je betaalt, en dat gaat zeker op voor Yourhosting. Voor slechts een euro heb je al een domeinnaam, maar als je op zoek bent naar kwalitatieve hosting, moet je diep in de buidel tasten. En zonder een dure SLA is de service verre van goed. Voor mij rest er geen andere keuze dan overstappen.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Aron V.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Opnieuw kopen? Ja
Goede admin en goede prijs

Ik ben al lange tijd een tevreden klant van Yourhosting voor mijn hobbywebsite. Het biedt mij een voordelige manier om mijn passie voor vissen te delen en in contact te komen met gelijkgestemden. Bovendien maakt de eenvoudig te gebruiken admin het mogelijk om mijn site en e-mail overal gemakkelijk te beheren. Voor mijn hobbywebsite vind ik dit een uitstekende hostingoplossing.

Geplaatst op: 06-02-2014
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Tessa V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Yourhosting
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
30 beoordelingen
6,6
JouwWeb logo
JouwWeb
10 beoordelingen
4,6
WebOke logo
WebOke
1 beoordeling
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yourhosting een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Yourhosting. Hun gemiddelde score is 5,8 waar 58% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Yourhosting zouden bestellen.

In welke sectoren is Yourhosting actief?

Yourhosting is actief in de telecom industrie en specifiek in sectoren zoals hosting en domeinnamen.

Ik heb de beoordelingen van Yourhosting goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Yourhosting gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Yourhosting geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Yourhosting u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie