Waardijk Schoenen logo

Waardijk Schoenen reviews en ervaringen

Waardijk Schoenen reviews en ervaringen
1246
Waardijk Schoenen logo
Website
Waardijk Schoenen
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Waardijk Schoenen

Overweeg je een nieuw paar schoenen bij Waardijk Schoenen aan te schaffen? Ontdek vooraf de beoordelingen van Waardijk Schoenen hier. Wij verzamelen de meningen van klanten om je te helpen een geïnformeerde keuze te maken.

Over Waardijk Schoenen

Waardijk Schoenen, opgericht in 1847 in Uitgeest door Jan Waardijk, is een trots familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Vandaag de dag zet achterkleinzoon Bert Waardijk de familietraditie voort met winkels in Alkmaar en Bloemen. Kenmerkend voor Waardijk Schoenen is de toewijding aan kwaliteit en service, een erfenis die met het Koninklijk Wapen door Koningin Beatrix is erkend. Nieuwe initiatieven zoals de kinderschoenenlijn Pucks&Kicks en de combinatiewinkel Waardijk&Spaander vernieuwen het aanbod voortdurend.

Waarom kiezen voor Waardijk Schoenen?

Waardijk Schoenen staat voor ambachtelijke kwaliteit en deskundig advies. Elke schoen, zorgvuldig geselecteerd uit Europese makelij, belichaamt kwaliteit en vakmanschap. In de winkels wacht een ervaren team om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte pasvorm, essentieel voor jouw comfort en gezondheid.

Is Waardijk Schoenen betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Waardijk Schoenen wordt weerspiegeld in de overwegend positieve klantenreviews. Klanten prijzen vaak de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. Ondanks enkele negatieve ervaringen, wat onvermijdelijk is voor elk bedrijf, staat Waardijk Schoenen bekend als een betrouwbare keuze voor schoenen.

Klantenservice en klachten

Voor vragen of zorgen over je bestelling staat de klantenservice van Waardijk Schoenen klaar om je te helpen, zowel telefonisch als via de website. Klachten worden serieus genomen en binnen 14 dagen behandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je recent een aankoop gedaan bij Waardijk Schoenen? Jouw feedback is waardevol! Door jouw ervaringen te delen, help je anderen bij het maken van hun keuze. Laat ons weten wat je vindt van Waardijk Schoenen, zowel de positieve als de negatieve punten zijn welkom.

Reviews over Waardijk Schoenen
Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
0 beoordelingen
10
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,4
BlueTomato logo
BlueTomato
1 beoordeling
9,5
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Waardijk Schoenen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
0 beoordelingen
10
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,4
BlueTomato logo
BlueTomato
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Waardijk Schoenen een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Waardijk Schoenen. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Waardijk Schoenen zouden bestellen.

In welke sectoren is Waardijk Schoenen actief?

Waardijk Schoenen is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals schoenenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Waardijk Schoenen goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Waardijk Schoenen gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Waardijk Schoenen geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Waardijk Schoenen u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie