Onlineschoenenwinkel.nl logo

Onlineschoenenwinkel.nl reviews en ervaringen

Bezoek de website
Onlineschoenenwinkel.nl reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
897
Onlineschoenenwinkel.nl logo
Website
onlineschoenenwinkel.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Onlineschoenenwinkel.nl

Op zoek naar de perfecte schoenen kan een uitdaging zijn, vooral als je unieke voetmaten hebt, zoals extra breedte of bijzondere maten. Gelukkig biedt Onlineschoenenwinkel.nl een uitgebreid assortiment dat deze zoektocht vergemakkelijkt. Maar hoe staat het met hun betrouwbaarheid en service? Klantenervaringen en recensies verzameld op deze pagina bieden inzicht in de tevredenheid over Onlineschoenenwinkel.nl, wat jou helpt een geïnformeerde keuze te maken.

Over Onlineschoenenwinkel.nl

Met zowel een online platform als een fysieke winkel in Zeeland sinds 1959, staat Onlineschoenenwinkel.nl bekend om zijn moderne, uitgebreide collectie. Beschikbaar voor dames, heren, en kinderen in maten van 18 tot 48 en vijf wijdtematen, voldoet het aan diverse behoeften. Veel schoenen zijn uitgerust met een verwisselbaar voetbed, ideaal voor wie steun- of inlegzolen gebruikt. De focus ligt op pasvorm en comfort, met een eigen reparatiedienst voor aanpassingen en kleine reparaties. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden via PostNL, met de belofte van snelle levering en veilige betaalopties zoals iDeal en Paypal.

Waarom kiezen voor Onlineschoenenwinkel.nl

Onlineschoenenwinkel.nl excelleert voor klanten met specifieke pasvormvereisten. De website maakt het gemakkelijk om te zoeken op categorie, merk, maat, en prijs, waarbij zowel de functionele sporter als de modebewuste shopper aan hun trekken komen. Voor wie op zoek is naar kwaliteit tegen een voordelige prijs, biedt de outlet-sectie vaak goede vondsten, zelfs voor kinderschoenen.

Is Onlineschoenenwinkel.nl betrouwbaar?

Met decennia aan ervaring in de schoenenverkoop en een fysieke aanwezigheid in Zeeland, staat Onlineschoenenwinkel.nl bekend als een vertrouwde bron voor kwaliteitsschoenen. Het bedrijf is aangesloten bij stichtingen die de betrouwbaarheid van webshops waarborgen. Tevreden klantbeoordelingen, met een gemiddeld cijfer boven de 9, bevestigen de betrouwbaarheid, snelle levering, en klantvriendelijke service.

Klantenservice en klachten

Voor vragen of klachten biedt Onlineschoenenwinkel.nl meerdere contactopties, waaronder een direct invulformulier op de website, telefonisch contact, of via e-mail. De klantenservice streeft ernaar om zo snel mogelijk te reageren en te assisteren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met het kopen bij Onlineschoenenwinkel.nl? Deel je bevindingen in een recensie. Jouw feedback is waardevol voor anderen die overwegen bij deze winkel te kopen. Het biedt toekomstige klanten belangrijke informatie voor het maken van een weloverwogen beslissing.

Reviews over Onlineschoenenwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
ColetteSol logo
ColetteSol
1 beoordeling
9,5
Fashionize logo
Fashionize
5 beoordelingen
6,3
Lureaux logo
Lureaux
2 beoordelingen
9,3
10
100% zou opnieuw kopen
Supersnelle levering

De levering van mijn bestelling was verbazend snel. Alles arriveerde binnen enkele dagen, keurig verpakt en precies op tijd. Absoluut een positieve ervaring met deze website!

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 18-07-2024
Geschreven door: Luca R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Onlineschoenenwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ColetteSol logo
ColetteSol
1 beoordeling
9,5
Fashionize logo
Fashionize
5 beoordelingen
6,3
Lureaux logo
Lureaux
2 beoordelingen
9,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlineschoenenwinkel.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onlineschoenenwinkel.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Onlineschoenenwinkel.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Onlineschoenenwinkel.nl actief?

Onlineschoenenwinkel.nl is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals schoenenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Onlineschoenenwinkel.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Onlineschoenenwinkel.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Onlineschoenenwinkel.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Onlineschoenenwinkel.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie