Versh logo

Versh reviews en ervaringen

Versh reviews en ervaringen
1175

Reviews en Ervaringen Versh

Gezonde maaltijden bereiden kan wekelijks een uitdaging zijn, vooral met een drukke baan. Maaltijdboxen van Versh bieden een oplossing door alle ingrediënten en recepten direct bij je thuis te leveren. Ontdek in de recensies van consumenten hoe betrouwbaar Versh is en of de kwaliteit van de maaltijden aan de verwachtingen voldoet.

Over Versh

Versh levert maaltijdboxen met gevarieerde ingrediënten, waaronder groenten, vis, vlees, en opties voor vegetarische gerechten. Elke box bevat ingrediënten voor drie maaltijden, zorgvuldig geportioneerd om voedselverspilling te minimaliseren. Met aandacht voor duurzaamheid, minimaliseert Versh verpakkingen en bevordert het gebruik van seizoensgebonden en lokale producten. Alle recepten ontvang je digitaal en de koelpakketten zijn biologisch afbreekbaar. Versh moedigt klanten aan om verpakkingen te retourneren bij een nieuwe levering.

Waarom kiezen voor Versh

Versh bespaart je supermarktbezoekjes door drie dagen aan gezonde, gevarieerde maaltijden te leveren. Maaltijdboxen zijn beschikbaar voor zowel twee personen als gezinnen. Via je account kun je bestellingen gemakkelijk annuleren of wijzigen. Indien je niet thuis kunt zijn voor de levering, is aflevering bij de buren of in de tuin mogelijk. Versh onderscheidt zich met betaalbare prijzen dankzij een efficiënte bedrijfsvoering en eenvoudige maaltijden waarbij je soms ingrediënten uit de eigen voorraad gebruikt.

Is Versh betrouwbaar?

Producten worden geleverd door betrouwbare leveranciers zoals Fresh Meat Company en Delekkerstekoos.nl. Versh is gevestigd in Amsterdam en biedt de optie om je levering tijdelijk te pauzeren. Klanten geven op Instagram aan bijzonder tevreden te zijn over zowel de producten als de service.

Klantenservice en klachten

Voor vragen en ondersteuning is de klantenservice van Versh bereikbaar via e-mail. Je krijgt binnen 24 uur op werkdagen een reactie terug.

Wil jij ook beoordelen?

Als (voormalig) klant van Versh, moedigen we je aan jouw ervaringen te delen door hier een review achter te laten. Zo help je anderen een goed beeld te krijgen van Versh en een geïnformeerde beslissing te maken over hun diensten.

Reviews over Versh
Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
4,7
Dinnerly logo
Dinnerly
1 beoordeling
7
HelloFresh logo
HelloFresh
1 beoordeling
9,5
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Versh
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
4,7
Dinnerly logo
Dinnerly
1 beoordeling
7
HelloFresh logo
HelloFresh
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Versh een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Versh. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Versh zouden bestellen.

In welke sectoren is Versh actief?

Versh is actief in de dieet en gezondheid industrie en specifiek in sectoren zoals maaltijdboxen.

Ik heb de beoordelingen van Versh goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Versh gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Versh geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Versh u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie