DeOnlineDrogist logo

DeOnlineDrogist reviews en ervaringen

DeOnlineDrogist reviews en ervaringen
1137
DeOnlineDrogist logo
Website
DeOnlineDrogist

Reviews en Ervaringen met DeOnlineDrogist

Op zoek naar verzorgingsproducten, vitamines of parfums? DeOnlineDrogist is vaak de eerste stop. Maar, is het een verstandige keuze om hier te bestellen? Ontdek hier wat anderen zeggen over hun ervaringen met DeOnlineDrogist en maak een weloverwogen keuze voor je aankoop.

Over DeOnlineDrogist

Opgericht in 2007, is DeOnlineDrogist Nederland’s meest betaalbare en omvangrijkste online drogisterij, met een aanbod van meer dan 32.000 producten volledig online.

Waarom DeOnlineDrogist kiezen?

Als allround drogisterij biedt DeOnlineDrogist tienduizenden producten tegen de scherpste prijzen. Of je nu weerstand verhogende vitamines zoekt, of verzorgingsproducten voor huid en haar, je vindt het er allemaal. Van handgel en mondkapjes tot dagcrèmes, shampoos, deodorants en meer. Voor gezondheidsproducten zoals medicijnen tegen verkoudheid, griep en allergieën ben je er ook aan het juiste adres. Verder vind je er parfums, make-up, seksspeeltjes, etherische olie, en zelfs dierenvoeding en incontinentiemateriaal. DeOnlineDrogist verdient zijn titel als grootste Nederlandse drogist.

Is DeOnlineDrogist betrouwbaar?

DeOnlineDrogist staat bekend als betrouwbaar. De webshop ontvangt overwegend positieve reviews, met lof voor de snelle levering en het uitgebreide assortiment. De winkel heeft bovendien in 2018 en 2019 de nationale Shopping Awards gewonnen, een erkenning in de e-commerce sector.

Klantenservice en Klachten

Voor vragen of meer informatie biedt DeOnlineDrogist meerdere contactopties: telefonisch, live chat, WhatsApp, e-mail of via een online contactformulier. Een FAQ-sectie geeft vaak al antwoord op veelgestelde vragen.

Beoordeel DeOnlineDrogist

Heb je ervaring met producten van DeOnlineDrogist zoals latex handschoenen, etherische olie of hooikoortsmedicatie? Deel dan je ervaring om anderen te helpen een geïnformeerde keuze te maken bij hun aankoop bij DeOnlineDrogist.

Reviews over DeOnlineDrogist
Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
0 beoordelingen
10
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Second Love logo
Second Love
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over DeOnlineDrogist
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
0 beoordelingen
10
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Second Love logo
Second Love
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DeOnlineDrogist een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over DeOnlineDrogist. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij DeOnlineDrogist zouden bestellen.

In welke sectoren is DeOnlineDrogist actief?

DeOnlineDrogist is actief in de dieet en gezondheid industrie en specifiek in sectoren zoals apotheken en drogisterijen.

Ik heb de beoordelingen van DeOnlineDrogist goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van DeOnlineDrogist gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of DeOnlineDrogist geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van DeOnlineDrogist u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie