Veganbox logo

Veganbox reviews en ervaringen

Veganbox reviews en ervaringen
1176
Veganbox logo
Website
Veganbox

Reviews en Ervaringen Veganbox

Veganisme groeit in populariteit in Nederland, waarbij de beschikbaarheid van vegan producten in supermarkten toeneemt. Dankzij Veganbox kun je nu gemakkelijk een veganistische maaltijdbox thuis ontvangen, waardoor het zoeken naar vegan ingrediënten voor je maaltijden overbodig wordt.

Over Veganbox

Opgericht in 2018 door Daan en Tosh, belichaamt Veganbox de principes van veganisme gecombineerd met de overtuiging dat eten zowel smakelijk als divers moet zijn. Aanvankelijk begonnen als een lokaal initiatief, is Veganbox nu beschikbaar in heel Nederland en sinds kort ook in België. De oprichters benadrukken dat Veganbox beter is voor het milieu door het uitsluiten van vlees, vis en zuivelproducten.

Waarom kiezen voor Veganbox

Veganbox biedt alle essentiële ingrediënten voor het bereiden van vegan maaltijden. Recepten voor wekelijkse maaltijden zijn opgenomen en vanaf woensdag voor de betreffende week online beschikbaar. Ingrediënten zijn seizoensgebonden en zoveel mogelijk afkomstig van lokale leveranciers, met een focus op biologische producten. Geschikt voor het bereiden van twee tot vier maaltijden per week, de box wordt op maandagavond thuisbezorgd. De inhoud varieert, afhankelijk van de keuze, tussen opties voor 2 of 4 personen. Elke week kun je kiezen uit zes verschillende vegan gerechten. Een eenmalige aankoopoptie is beschikbaar, alhoewel deze €3 duurder is. Levering is gratis door heel Nederland. In lijn met duurzaam ondernemen minimaliseert Veganbox het gebruik van plastic en verpakkingen. Nieuwsbriefinschrijving is vrijblijvend mogelijk.

Is Veganbox betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van de inhoud wordt gewaarborgd door leveranciers zoals Max Bien, Botanic Bites, Sparc, en The Dutch Weedburger. Werkend vanuit Amsterdam met een eigen klantenservice, genaamd Veganbox Klantenbox, biedt Veganbox flexibiliteit zonder minimale afnameverplichting. Opzeggen of plannen is wekelijks mogelijk tot zes weken vooraf, inclusief de optie om de levering te pauzeren naar wens.

Klantenservice en klachten

Voor ondersteuning, informatie en het indienen van klachten biedt de Veganbox Klantenbox uitstekende klantenservice. Bereikbaar tijdens kantooruren via telefoon of e-mail, met aanvullende informatie beschikbaar op Facebook en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Probeer de smaak en het gemak van vegan eten met Veganbox. Als bestaande of voormalige klant waarderen we je review om toekomstige klanten te helpen een goed beeld te krijgen van wat Veganbox te bieden heeft.

Reviews over Veganbox
Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
4,7
Dinnerly logo
Dinnerly
1 beoordeling
7
HelloFresh logo
HelloFresh
1 beoordeling
9,5
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Veganbox
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
4,7
Dinnerly logo
Dinnerly
1 beoordeling
7
HelloFresh logo
HelloFresh
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Veganbox een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Veganbox. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Veganbox zouden bestellen.

In welke sectoren is Veganbox actief?

Veganbox is actief in de dieet en gezondheid industrie en specifiek in sectoren zoals maaltijdboxen.

Ik heb de beoordelingen van Veganbox goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Veganbox gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Veganbox geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Veganbox u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie