vanHaren Schoenen logo

vanHaren Schoenen reviews en ervaringen

vanHaren Schoenen reviews en ervaringen
343
vanHaren Schoenen logo
Website
vanHaren Schoenen
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen van vanHaren Schoenen

Ben je op zoek naar die perfecte schoenen voor elke gelegenheid? Bij vanHaren Schoenen vind je een uitgebreide collectie die bij elke outfit past. Door goede verzorging gaan onze schoenen langer mee, waardoor je elke seizoen met gemak nieuwe modellen kunt uitproberen, zonder dat het je een fortuin kost. Benieuwd naar hoe klanten ons ervaren? Op deze pagina lees je uiteenlopende klantenervaringen die jou helpen een geïnformeerde keuze te maken.

De Geschiedenis van vanHaren Schoenen

VanHaren Schoenen kent een rijke historie die teruggaat tot 1929. Opgericht door Ivo van Haren in Waalwijk, en met een eerste winkel in Rotterdam, heeft ons bedrijf door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt. Na de dood van Ivo in 1965 namen zijn zonen het roer over, waarna het bedrijf uiteindelijk in handen kwam van Deichmann Schuhe in 1985. Ondanks deze overname bleef vanHaren Schoenen floreren. Tegenwoordig zetten wij ons in voor duurzaam ondernemen en steunen diverse ontwikkelingsprojecten via onze stichting Hulp.

Waarom Kiezen voor vanHaren Schoenen

Bij vanHaren Schoenen vind je een breed assortiment aan schoenen en accessoires. Onze website is gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig kunt filteren op geslacht, type schoen, kleur, merk, prijs, voering, en collectie, om zo jouw ideale schoenen te vinden. Een paar klikken en het product ligt in je winkelwagen. Wij bieden snelle bezorging en zowel verzending als retour zijn kosteloos. Bovendien is de Giftcard een origineel cadeau waarmee de ontvanger zelf iets moois kan uitzoeken.

Is vanHaren Schoenen Betrouwbaar?

Met een lange historie en bekendheid in vele steden, staat vanHaren Schoenen bekend als een betrouwbaar bedrijf. Wij hebben zelfs awards gewonnen dankzij onze service en klanttevredenheid. Onze webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice is uitstekend en makkelijk bereikbaar, en de positieve reviews spreken voor zich.

Klantenservice en Klachten

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Onze klantenservice is 7 dagen per week te bereiken, ook ’s avonds tot 21.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken, of contact opnemen via het contactformulier, e-mail, of sociale media. We behandelen klachten zorgvuldig en streven naar een inhoudelijk antwoord binnen 2 dagen, met een volledige afhandeling binnen 5 dagen. Op alle schoenen geldt een garantie van 2 jaar.

Deel Jouw vanHaren Ervaring

Heb je ervaring met vanHaren Schoenen? Wij nodigen je uit om jouw mening te delen in een recensie. Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt andere klanten in hun beslissingsproces. Of het nu gaat om de kwaliteit van onze schoenen, ervaringen met de klantenservice, of de levering, jouw inzichten zijn van harte welkom.

Reviews over vanHaren Schoenen
Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
0 beoordelingen
10
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,4
BlueTomato logo
BlueTomato
1 beoordeling
9,5
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over vanHaren Schoenen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
0 beoordelingen
10
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,4
BlueTomato logo
BlueTomato
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is vanHaren Schoenen een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over vanHaren Schoenen. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij vanHaren Schoenen zouden bestellen.

In welke sectoren is vanHaren Schoenen actief?

vanHaren Schoenen is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals schoenenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van vanHaren Schoenen goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van vanHaren Schoenen gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of vanHaren Schoenen geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van vanHaren Schoenen u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie