Transportbedrijf Bakker logo

Transportbedrijf Bakker reviews en ervaringen

Transportbedrijf Bakker reviews en ervaringen
999
Transportbedrijf Bakker logo
Website
Transportbedrijf Bakker
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Transportbedrijf Bakker

Op zoek naar zand, grond of grind en geniet je van het gemak van thuisbezorging? Transportbedrijf Bakker biedt precies dat, met landelijke bezorging en de optie om online te bestellen. Benieuwd naar de betrouwbaarheid en kwaliteit van hun diensten? Hier vind je reviews en ervaringen van anderen met Transportbedrijf Bakker, inclusief informatie over contactmogelijkheden en betalingswijzen. Deel na je bestelling ook jouw ervaring om anderen te helpen bij hun keuze voor Transportbedrijf Bakker.

Over Transportbedrijf Bakker

Transportbedrijf Bakker heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van grond, grind en andere materialen door heel Nederland. Ze bieden hun diensten aan zowel particulieren als de grond-, weg- en waterbouw sector. Gevestigd in Reduzum, Friesland, is het bedrijf eveneens actief in gladheidbestrijding. Volg ze op Facebook voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Transportbedrijf Bakker

Transportbedrijf Bakker is ideaal voor de aanschaf van grond, grind zand, en meer. Hun uitgebreide aanbod is eenvoudig online te bekijken, en ze bieden deskundige hulp bij het maken van je keuze. Of je nu op zoek bent naar verschillende soorten zand, grind, schelpen of tuinaarde, Transportbedrijf Bakker heeft het. Je bestelling wordt naar wens in een Big Bag of los gestort geleverd.

Is Transportbedrijf Bakker betrouwbaar?

Met het keurmerk van Webwinkel Keur op hun site, garandeert Transportbedrijf Bakker een betrouwbare service. Dit keurmerk verzekert naleving van vastgestelde regels, wat de betrouwbaarheid ten goede komt. Het bedrijf bedient zowel particulieren als de overheid en het bedrijfsleven, wat hun reputatie versterkt. Betalingen zijn veilig en kunnen via iDEAL of handmatige overboeking.

Klantenservice en klachten

Transportbedrijf Bakker staat klaar om je te helpen met hun uitgebreide kennis en ervaring. Voor contact met de klantenservice kun je het contactformulier, e-mail of telefoon gebruiken. Er geldt een bedenktijd van 14 dagen voor bestellingen, met uitzonderingen indien producten al vermengd zijn. Fouten in het bezorgadres of klachten? Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Transportbedrijf Bakker? Deel dan je ervaringen en help anderen bij hun keuze. Vertel ons over de kwaliteit van de gekochte producten, de levering en je contact met klantenservice. Jouw beoordeling is zeer waardevol. Alvast bedankt voor je review!

Reviews over Transportbedrijf Bakker
Gerelateerde bedrijven
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
1 beoordeling
9
Instalcenter logo
Instalcenter
1 beoordeling
8,5
Keukenglas logo
Keukenglas
1 beoordeling
9,5
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Transportbedrijf Bakker
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
1 beoordeling
9
Instalcenter logo
Instalcenter
1 beoordeling
8,5
Keukenglas logo
Keukenglas
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Transportbedrijf Bakker een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Transportbedrijf Bakker. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Transportbedrijf Bakker zouden bestellen.

In welke sectoren is Transportbedrijf Bakker actief?

Transportbedrijf Bakker is actief in de diensten industrie en specifiek in sectoren zoals huis en tuin diensten.

Ik heb de beoordelingen van Transportbedrijf Bakker goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Transportbedrijf Bakker gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Transportbedrijf Bakker geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Transportbedrijf Bakker u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie