Toms logo

Toms reviews en ervaringen

Toms reviews en ervaringen
571
Toms logo
Website
Toms
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Toms

Benieuwd naar hoe anderen Toms waarderen en wat zij over hun ervaringen delen? We hebben een uitgebreide verzameling van reviews over Toms voor je samengesteld. Ontdek niet alleen meningen over de comfort en kwaliteit van Toms schoenen, maar krijg ook inzicht in de klantenservice. Hoe vlot verliep de levering? Wat was de ervaring met het bestelproces? En hoe wordt er omgegaan met klachten? Deze vragen worden beantwoord door ervaringsdeskundigen van Toms. Laat deze reviews je leidraad zijn in de keuze voor het al dan niet aanschaffen van Toms schoenen.

Over Toms

Opgericht in 2006 door Blake Mycoskie, onderscheidt het Amerikaanse schoenenmerk Toms zich door haar unieke One for One businessmodel. Aanvankelijk betekende dit voor elk verkocht paar schoenen, een paar doneren aan kinderen in nood. Dit idee ontstond nadat Blake in Argentinië in aanraking kwam met kinderen zonder schoeisel. Toms groeide uit tot meer dan een commercieel bedrijf; het werd een merk met een missie. Naast schoenendonaties, breidde Toms haar bijdragen uit met oogzorg en toegang tot schoon water. In 2021 werd de strategie bijgesteld, waarbij nu een derde van de winst naar diverse sociale projecten vloeit, met thema's zoals geestelijke gezondheidszorg, educatie en het tegengaan van vuurwapengeweld. Toms streeft naar een toekomst waar iedereen kansen krijgt om te groeien.

Waarom kiezen voor Toms

Met de aankoop van Toms schoenen, ondersteun je direct het bedrijf haar nobele initiatieven. Het aanbod bestaat uit schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen in allerlei stijlen. Van espadrilles en ballerina's tot sneakers en boots, in vele kleuren en patronen. Sommige modellen zijn volledig vegan, terwijl andere vervaardigd zijn met duurzame materialen en processen. Verrijk je garderobe en draag bij aan een goed doel met je keuze voor Toms.

Is Toms betrouwbaar?

Toms’ maatschappelijke betrokkenheid wekt direct een betrouwbaar imago. Het bedrijf draagt met trots het Certified B Corporation logo, als bewijs van haar toewijding aan hoge sociale en ecologische normen. Desondanks vertoont Toms een bescheiden beoordeling van 2,4 sterren op Trustpilot. Vragen kunnen via verschillende kanalen worden gesteld, inclusief een klantenservice bereikbaar op werkdagen. Met vestigingen in Amsterdam en meer dan 150 verkooppunten in Nederland, staat Toms klaar voor haar klanten.

Klantenservice en klachten

Veelgestelde vragen worden al beantwoord op de website van Toms, wat de zoektocht naar antwoorden vergemakkelijkt. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9 tot 18 uur, inclusief chatmogelijkheden. Een contactformulier biedt een alternatieve manier om je vragen kwijt te kunnen, met de belofte op een spoedige reactie. Sociale media en nieuwsbriefinschrijvingen bieden extra contactpunten om op de hoogte te blijven van Toms.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaringen met Toms en ben je eigenaar van een paar van hun schoenen? Deel je ervaringen omtrent de productkwaliteit en klantenservice door een review te schrijven. Jouw feedback kan anderen helpen in hun besluitvorming en draagt bij aan de gemeenschap.

Reviews over Toms
Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
0 beoordelingen
10
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,4
BlueTomato logo
BlueTomato
1 beoordeling
9,5
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Toms
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
0 beoordelingen
10
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,4
BlueTomato logo
BlueTomato
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Toms een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Toms. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Toms zouden bestellen.

In welke sectoren is Toms actief?

Toms is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals schoenenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Toms goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Toms gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Toms geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Toms u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie