Sloffen-webshop.nl logo

Sloffen-webshop.nl reviews en ervaringen

Sloffen-webshop.nl reviews en ervaringen
959
Sloffen-webshop.nl logo
Website
Sloffen-webshop.nl
Categorie
Mode

Ontdek Recensies over Sloffen-webshop.nl

De winter brengt het verlangen naar warmte en comfort, en wat is er comfortabeler dan een paar zachte sloffen of pantoffels? Deze gezellige toevoeging aan je wintergarderobe biedt niet alleen warmte en bescherming, maar ook een gevoel van gezelligheid. Ben je op zoek naar het perfecte paar sloffen? Neem dan eens een kijkje bij Sloffen-webshop.nl. Maar wat zeggen klanten eigenlijk over Sloffen-webshop.nl? Zijn de meningen voornamelijk positief of juist niet? Hoe scoren zij? Hier vind je beoordelingen van echte gebruikers van Sloffen-webshop.nl, zodat je kunt beslissen of deze webshop bij jou past.

Over Sloffen-webshop.nl

Sloffen-webshop.nl biedt een uitgebreid assortiment aan sloffen en pantoffels, waarmee je gegarandeerd geen koude voeten meer zult hebben. Hier vind je unieke producten die zelden in fysieke winkels te zien zijn. Beheerd door Shoppartners, een ervaren speler in de online handel sinds 1999, staat Sloffen-webshop.nl bekend om zijn expertise en uitgebreide collectie. Naast het brede scala aan producten, staan uitmuntende webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice en voordelige prijzen centraal. Sloffen-webshop.nl biedt een retourrecht van 30 dagen, waarbij je profiteert van competitieve prijzen dankzij hun grote inkoopvolumes.

Waarom kiezen voor Sloffen-webshop.nl?

Als één van de weinige gespecialiseerde webshops op het gebied van sloffen en pantoffels, biedt Sloffen-webshop.nl een duidelijke en overzichtelijke winkelervaring. De site is opgedeeld in categorieën zoals heren-, dames-, en kindersloffen, dierensloffen, Spaanse sloffen, en meer. Met de zoekfunctie vind je gemakkelijk wat je zoekt op basis van kleur, maat of trefwoord. Bestellingen geplaatst voor 15 uur worden dezelfde dag verzonden, met meestal een levering de volgende dag. Gratis levering vanaf 199 euro en betaalbare verzendkosten onder dit bedrag. Blijf op de hoogte van promoties door je te abonneren op de nieuwsbrief.

Is Sloffen-webshop.nl betrouwbaar?

Met Shoppartners als het drijvende kracht achter Sloffen-webshop.nl, en meer dan 100 webwinkels onder hun beheer sinds 1999, staat de webshop bekend om zijn ervaring en betrouwbaarheid. De website biedt uitgebreide informatie over het bedrijf, zoals KvK-nummer en klantenservice contactgegevens. Bezoekers kunnen erop vertrouwen dat hun persoonlijke en betaalgegevens veilig zijn. Sloffen-webshop.nl is bovendien gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg en Trust e-commerce Europe.

Klantenservice en Klachten

De klantenservice van Sloffen-webshop.nl heeft een uitgebreide FAQ-sectie voor algemene vragen. Voor specifieke vragen of problemen is de klantendienst zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Mocht je een klacht hebben, dan is e-mail de meest efficiënte methode om deze door te geven. Reacties op klachten volgen doorgaans binnen één werkdag. Onbevredigend antwoord? De bemiddelingsdienst van Thuiswinkel Waarborg staat voor je klaar.

Deel jouw ervaring met Sloffen-webshop.nl

Heb jij sloffen van Sloffen-webshop.nl? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen! Deel je beoordeling hier en informeer potentiële klanten over wat ze kunnen verwachten. Hoe beoordeel je het aanbod, gebruiksgemak van de website, productkwaliteit en de klantenservice?

Reviews over Sloffen-webshop.nl
Gerelateerde bedrijven
C-date logo
C-date
0 beoordelingen
10
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Sloffen-webshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
C-date logo
C-date
0 beoordelingen
10
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sloffen-webshop.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Sloffen-webshop.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Sloffen-webshop.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Sloffen-webshop.nl actief?

Sloffen-webshop.nl is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals schoenenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Sloffen-webshop.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Sloffen-webshop.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Sloffen-webshop.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Sloffen-webshop.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie