Sixt logo

Sixt reviews en ervaringen

Sixt reviews en ervaringen
54
Sixt logo
Website
Sixt
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Sixt

Auto huren? Sixt biedt kort- en langetermijnverhuur wereldwijd. Ontdek wat klanten zeggen over hun dienstverlening en maak een geïnformeerde keuze door de verzamelde reviews hier te lezen.

Over Sixt

Specialist in autoverhuur, Sixt, bekend om zijn breed netwerk in ruim honderd landen, startte in 1912. Als toonaangevend Europees bedrijf, biedt Sixt sinds 1998 ook in Nederland diensten aan, met de eerste vestiging op Schiphol. Hun focus? Uitstekende klantenservice, aantrekkelijke prijzen, en toegankelijke informatie. Met bijna 24/7 klantenservice en een handige app blijf je op de hoogte van de nieuwste acties en kortingen.

Waarom kiezen voor Sixt?

Met 19 vestigingen door Nederland biedt Sixt een ruim aanbod voertuigen en flexibele mobiliteitsoplossingen zoals auto delen. Volg Sixt op sociale media voor het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Ervaar gemak en duurzaamheid in je vervoerskeuzes met Sixt.

Is Sixt betrouwbaar?

Zonder twijfel is Sixt een betrouwbare partner voor autoverhuur. Met een rijke geschiedenis en wereldwijde reputatie, biedt de website veilige transacties en een SSL-beschermde verbinding voor jouw gegevens. Zoek niet verder voor een betrouwbare autoverhuurservice.

Klantenservice en klachten

Vragen of problemen? Sixt's klantenservice staat klaar om te helpen via brief, email, of social media. Klachten worden efficiënt afgehandeld met een snelle reactie en een oplossingsgerichte aanpak. Voor ernstigere gevallen kan het Europese ODR-platform bemiddelen.

Wil jij ook beoordelen?

Jouw ervaring met Sixt kan waardevolle inzichten bieden aan anderen. Was de service naar verwachting? Voldeed de auto aan jouw eisen? Deel je beoordelingen en help iemand de juiste keuze te maken met Sixt.

Reviews over Sixt
Gerelateerde bedrijven
NewFigure Clinic logo
NewFigure Clinic
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Sixt
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NewFigure Clinic logo
NewFigure Clinic
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sixt een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Sixt. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Sixt zouden bestellen.

In welke sectoren is Sixt actief?

Sixt is actief in de autos industrie en specifiek in sectoren zoals autoverhuurders en verhuurbedrijven.

Ik heb de beoordelingen van Sixt goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Sixt gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Sixt geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Sixt u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie