Second Love logo

Second Love reviews en ervaringen

Second Love reviews en ervaringen
63
Second Love logo
Website
Second Love
Categorie
Dating

Reviews en ervaringen Second Love

rn

Benieuwd naar wat gebruikers vinden van Second Love? Ontdek de verzamelde ervaringen en reviews hier. Ontdek hoe anderen hun lidmaatschap bij Second Love waarderen, voordat je besluit zelf lid te worden. Ideaal om een beeld te krijgen van het platform voor je een betaald lidmaatschap overweegt.

rn

Over Second Love

rn

Second Love biedt een spannend avontuur voor mensen in een relatie die op zoek zijn naar iets nieuws, opgericht in 2008 door Erik Drost. Actief in Nederland en uitgebreid naar België, Portugal, en Brazilië, faciliteert het platform contact met anderen die een 'tweede liefde' zoeken. Privacy en kwaliteit staan voorop.

rn

Waarom kiezen voor Second Love

rn

Een unieke datingsite voor mensen in een relatie op zoek naar spanning. Eenvoudig een gratis profiel aanmaken met een paar klikken. Overweeg een upgrade naar premium voor meer functies zoals chatten en toegang tot foto's. Kies zelf de duur van het lidmaatschap voor voordelige maandtarieven, vanaf 25,83 euro per maand. Aan jou de keus om online te blijven of in het echt af te spreken.

rn

Is Second Love betrouwbaar?

rn

Met meer dan 900.000 leden in 2019 staat Second Love bekend om zijn betrouwbaarheid, ondersteund door media-aandacht en een strikt privacybeleid. Verschillende betaalopties beschikbaar met de mogelijkheid tot opzegging op elk moment. Serieus zoekende leden dankzij een zorgvuldige screening, hoofdkantoor in Delft.

rn

Klantenservice en klachten

rn

Bereik de helpdesk van Second Love via telefoon of email voor vragen. E-mails worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Bekijk ook de FAQ-sectie op de website voor directe antwoorden op veelgestelde vragen.

rn

Wil jij ook beoordelen?

rn

Deel je ervaringen met Second Love en help anderen bij hun keuze. Was het eenvoudig een profiel aan te maken, en beviel het aanbod? Jouw review is van groot belang.

Reviews over Second Love
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
gayParship logo
gayParship
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Second Love
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
gayParship logo
gayParship
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Second Love een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Second Love. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Second Love zouden bestellen.

In welke sectoren is Second Love actief?

Second Love is actief in de dating industrie en specifiek in sectoren zoals overspel dating.

Ik heb de beoordelingen van Second Love goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Second Love gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Second Love geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Second Love u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie