Old Inn Wonen logo

Old Inn Wonen reviews en ervaringen

Old Inn Wonen reviews en ervaringen
541
Old Inn Wonen logo
Website
Old Inn Wonen
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Old Inn Wonen

Bij Old Inn Wonen ontdek je unieke industriële en houten meubelstukken. De aankoop van Old Inn meubels is mogelijk zowel online als in de fysieke winkel. Ontdek wat klanten zeggen over hun aankopen in de detailrijke klantreviews.

Over Old Inn Wonen

Opgericht in 1972 als een bescheiden meubelmakerij, groeide Old Inn Wonen uit tot een vooraanstaande meubelzaak. Gevestigd in Dirkshorn, biedt de winkel de mogelijkheid om de volledige collectie persoonlijk te ervaren. Voor wie verder woont, is online shoppen een ideale oplossing. Old Inn Wonen richt zich op meubelen met een industriële flair en houten elementen, waarbij eettafels, banken, stoelen en kasten zijn ontworpen in een unieke stijl.

Waarom kiezen voor Old Inn Wonen

Old Inn Wonen valt op door zijn unieke stijl die inspeelt op trends zonder de mainstream te volgen. Kiezen voor Old Inn betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid; de meubels zijn vervaardigd uit robuuste materialen en echt hout, een ware investering voor jarenlang plezier. Met snelle en veilige verzending, inclusief de optie voor directe levering uit voorraad, biedt Old Inn een uitstekende service voor elke meubelaankoop. Afhalen in de winkel is een verzendkostenvrije optie.

Is Old Inn Wonen betrouwbaar?

Zeker, Old Inn Wonen heeft een lange geschiedenis van betrouwbaarheid, gegrondvest op een fysieke winkel sinds 1972 en een veilige online winkelervaring. Betalen kan zowel in de winkel als online, met meerdere veilige betaalmethoden zoals Ideal, creditcard, of Paypal.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Old Inn is toegewijd aan het bieden van hulp en advies, online of in de winkel. Voor vragen over de collectie, kleuren, afmetingen of verzending staat het team altijd klaar. Klachten worden professioneel en snel opgelost; feedback wordt zeer gewaardeerd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Old Inn Wonen? Deel je verhaal, of het nu gaat om een online aankoop of een ervaring in de winkel. Jouw mening over de service, kwaliteit en jouw intentie om opnieuw te bestellen zijn waardevol voor toekomstige klanten.

Reviews over Old Inn Wonen
Gerelateerde bedrijven
Tjingo logo
Tjingo
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Old Inn Wonen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tjingo logo
Tjingo
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Old Inn Wonen een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Old Inn Wonen. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Old Inn Wonen zouden bestellen.

In welke sectoren is Old Inn Wonen actief?

Old Inn Wonen is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals meubels.

Ik heb de beoordelingen van Old Inn Wonen goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Old Inn Wonen gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Old Inn Wonen geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Old Inn Wonen u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie