Mysecretdate logo

Mysecretdate reviews en ervaringen

Mysecretdate reviews en ervaringen
506
Mysecretdate logo
Website
Mysecretdate
Categorie
Dating

Reviews en Ervaringen met Mysecretdate

Ben je op zoek naar nieuwe liefde of een spannend avontuur en overweeg je de digitale weg? Dan kom je mogelijk Mysecretdate tegen. Het is belangrijk om te weten hoe betrouwbaar Mysecretdate is en of de gesprekspartners echt zijn. Ontdek wat anderen van Mysecretdate vinden en bepaal of deze site bij je past aan de hand van ervaringen en reviews.

Over Mysecretdate

Mysecretdate valt onder Trafficshare, een groep die meerdere datingsites beheert, zoals www.cooldating.nl en www.hete-profielen.nl. Met een bestaansgeschiedenis van meer dan 10 jaar focust Trafficshare op big data, SEO marketing, contentbeheer en kunstmatige intelligentie. Op Mysecretdate betaal je met “credits” voor interacties, wat duidelijk maakt dat het platform niet gratis is.

Waarom kiezen voor Mysecretdate

Mysecretdate belooft je de kans op spannende dates. Na aanmelding en profielcreatie gebruikt het algoritme van de site jouw gegevens om overeenkomstige partners te vinden. Je kunt matches berichten of flirten sturen, waarvoor je met credits betaalt. Mysecretdate richt zich op het faciliteren van ondeugende contacten, met ervaringen van anderen als belangrijke leidraad voor nieuwe gebruikers.

Is Mysecretdate betrouwbaar?

De meningen over de betrouwbaarheid van Mysecretdate zijn gemengd. Positief is de transparantie van het bedrijf over haar werkwijze, inclusief het gebruik van mogelijk fictieve profielen voor interacties, zoals aangegeven in de FAQ. Echter, ervaringen suggereren dat niet alle gesprekspartners echt zijn, wat vragen oproept over de echtheid van de connecties op de site.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Mysecretdate is per email en telefoon bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Ze streven ernaar klachten binnen 48 uur te behandelen, zonder kosten voor het bellen. Hoewel het bedrijf geen social media kanalen heeft voor directe communicatie, zijn het KvK-nummer en btw-nummer duidelijk vermeld.

Deel ook jouw ervaring

Heb jij ervaring met Mysecretdate, positief of negatief? Jouw beoordeling kan anderen helpen een geïnformeerde keuze te maken. Laat dus jouw recensie achter en draag bij aan de community!

Reviews over Mysecretdate
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
Wytegearre logo
Wytegearre
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Mysecretdate
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
Wytegearre logo
Wytegearre
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mysecretdate een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Mysecretdate. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Mysecretdate zouden bestellen.

In welke sectoren is Mysecretdate actief?

Mysecretdate is actief in de dating.

Ik heb de beoordelingen van Mysecretdate goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Mysecretdate gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Mysecretdate geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Mysecretdate u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie