MKB Brandstof logo

MKB Brandstof reviews en ervaringen

Bezoek de website
MKB Brandstof reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1107
MKB Brandstof logo
Website
mkb-brandstof.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Beoordelingen en Feedback over MKB Brandstof

MKB Brandstof specialiseert zich in autocards en ondersteuning van mobiliteit voor entrepreneurs, hun personeel en zelfstandigen. Indien je interesse hebt in de ervaringen van anderen met de tankkaart van MKB Brandstof, vind je hier een verzameling van beoordelingen. Ontdek of MKB Brandstof een vertrouwenswaardige onderneming is en overweeg of hun diensten ook voor jou van waarde kunnen zijn.

Kennis over MKB Brandstof

Opgericht in 2006, heeft MKB Brandstof zich ontwikkeld tot een dienstverlener voor meer dan 50.000 klanten in 2021, met het doel het betalen van maandelijkse mobiliteitskosten zoals brandstof, parkeren en carwash te vergemakkelijken. De onderneming streeft ernaar ondernemers tegen 2025 door middel van innovatieve ontwikkelingen, zoals elektrisch rijden, klimaatpositief te maken.

Voordelen van MKB Brandstof selecteren

Voor hun mobiliteitsuitgaven vertrouwen ondernemers en zelfstandigen op MKB Brandstof als een betrouwbare partner. Aanvankelijk bood de dienst een tankkaart die gebruik bij elke benzinestation mogelijk maakte. Klanten ontvangen een maandelijkse factuur voor een simpel betalingsoverzicht. De service is uitgebreid met opties voor carwash en parkeren, zowel op straat als in garages. Alle kosten worden gebundeld in één factuur, wat de administratie vereenvoudigt en zorgt voor een duidelijk kostenoverzicht. Facturen worden bovendien automatisch verwerkt via het Peppol-netwerk in de online boekhouding.

De betrouwbaarheid van MKB Brandstof

Als partner in mobiliteitsbeheer heeft MKB Brandstof een stevige reputatie opgebouwd. Hun gerichte en soms uitgesproken marketing, inclusief de onmiskenbare reclames met "Tom de Ridder", heeft de naamsbekendheid ver buiten de directe doelgroep uitgebreid. Het bedrijf, met een eigen klantenservice, is gevestigd in Rotterdam. Er is op hun site geen informatie over lidmaatschap van brancheorganisaties of consumentenkeurmerken.

Klantenservice en Afhandeling van Klachten

Bereikbaarheid is gegarandeerd via e-mail en telefoon tijdens kantooruren voor alle vragen of klachten. In het geval van klachten zoekt men eerst naar een gezamenlijke oplossing voordat juridische stappen worden overwogen. De MKB-Brandstof app biedt toegang tot actuele brandstofprijzen, parking, oplaadpunten en wasstraten, zodat klanten overal ondersteuning vinden. Deskundig advies over fiscaliteit en mobiliteit is beschikbaar voor bedrijven en zelfstandigen.

Geef ook jouw mening over MKB Brandstof

Reviews van MKB-Brandstof verschaffen potentiële klanten waardevolle inzichten over de diensten en betrouwbaarheid van het bedrijf. Deel jouw ervaring met MKB-Brandstof en help anderen bij het maken van een geïnformeerde beslissing over hun toekomstige mobiliteitspartner.

Reviews over MKB Brandstof
Gerelateerde bedrijven
BBI Travel logo
BBI Travel
3 beoordelingen
6,8
Tirendo logo
Tirendo
1 beoordeling
9
Osw.nl logo
Osw.nl
2 beoordelingen
7
8,5
100% zou opnieuw kopen
Handige tankkaart

Onlangs heb ik een nieuwe tankkaart in gebruik genomen die uitstekend presteert. Verschillende van onze werknemers gebruiken deze kaart nu en tot op heden hebben we geen klachten.

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 18-07-2024
Geschreven door: Priscilla S.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over MKB Brandstof
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BBI Travel logo
BBI Travel
3 beoordelingen
6,8
Tirendo logo
Tirendo
1 beoordeling
9
Osw.nl logo
Osw.nl
2 beoordelingen
7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MKB Brandstof een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er is 1 beoordeling geplaatst over MKB Brandstof. Hun gemiddelde score is 8,5 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij MKB Brandstof zouden bestellen.

In welke sectoren is MKB Brandstof actief?

MKB Brandstof is actief in de autos industrie en specifiek in sectoren zoals auto onderhoud en service.

Ik heb de beoordelingen van MKB Brandstof goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van MKB Brandstof gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of MKB Brandstof geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van MKB Brandstof u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie