MarcO'Polo logo

MarcO'Polo reviews en ervaringen

MarcO'Polo reviews en ervaringen
393
MarcO'Polo logo
Website
MarcO'Polo
Categorie
Mode

Ontdek MarcO'Polo: Kwaliteit en Charme in Mode

Je hoeft niet alleen een beslissing te maken. Vertrouw op de ervaringen en reviews van mensen die reeds kennismaakten met MarcO'Polo, een vooraanstaande modehandelaar bekend om zijn superieure kwaliteit en unieke charme. Het is essentieel om je goed te informeren over een merk voordat je er zaken mee doet. We hebben alle cruciale informatie over MarcO'Polo samengebracht en geven antwoord op vragen over hun betrouwbaarheid, kwaliteit en waarden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

De Geschiedenis van MarcO'Polo

MarcO'Polo heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1967 in Zweden, opgericht door drie vrienden - Rolf Lind, Göte Huss en Jerry O'Sheets. Hun eerste product was een patchwork van Indiaas katoen. Vanaf het begin lag de nadruk op duurzaamheid en organische materialen, en deze principes zijn vandaag sterker dan ooit. In 1970 kwam het iconische sweatshirt met logo op de markt, wat in de jaren '80 enorm populair werd. In de jaren '90 breidde het assortiment uit met schoenen en accessoires, terwijl het bedrijf ook zijn marketing, productie en verkoop vanuit Duitsland versterkte. MarcO'Polo heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt en is inmiddels internationaal uitgebreid. Het jaar 2017 markeerde het 50-jarig jubileum en de uitbreiding van de online winkel naar meer dan 20 landen.

Waarom Kiezen voor MarcO'Polo?

MarcO'Polo staat voor functioneel en stijlvol design, biedt iets voor iedereen - ongeacht leeftijd of geslacht, en heeft een aanbod dat ook je interieur kan verfraaien. Alle producten zijn duurzaam verkregen, geproduceerd en verkocht. Het merk onderscheidt zich met een minimalistisch design en innovatieve insteek, en zet zich actief in voor duurzaamheid met initiatieven gericht op mensenrechten, betrokkenheid bij stakeholders, transparantie en een milieuvriendelijke aanpak.

Betrouwbaarheid van MarcO'Polo

MarcO'Polo geniet een uitstekende reputatie dankzij een consistente, voortdurende en vooruitstrevende benadering. De geschiedenis en groei van het merk, samen met positieve klantervaringen, bevestigen de hoge betrouwbaarheid. De beste manier om dit zelf te ervaren is door het merk persoonlijk te ontdekken.

Klantenservice en Feedback

Voor vragen, opmerkingen, samenwerkingsverzoeken of klachten biedt MarcO'Polo deskundige ondersteuning. Contact is mogelijk via telefoon, e-mail of een contactformulier, rekening houdend dat communicatie in het Engels en Duits plaatsvindt. MarcO'Polo is ook actief op social media platforms zoals Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest en Twitter.

Deel Jouw MarcO'Polo Ervaringen

Heb je onlangs iets bij MarcO'Polo gekocht of contact gehad met het merk? Laat het ons weten door je ervaringen te delen. Je feedback helpt anderen in hun besluitvormingsproces.

Reviews over MarcO'Polo
Gerelateerde bedrijven
Breedbandwinkel logo
Breedbandwinkel
0 beoordelingen
10
Ben logo
Ben
0 beoordelingen
10
OHRA logo
OHRA
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over MarcO'Polo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Breedbandwinkel logo
Breedbandwinkel
0 beoordelingen
10
Ben logo
Ben
0 beoordelingen
10
OHRA logo
OHRA
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MarcO'Polo een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over MarcO'Polo. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij MarcO'Polo zouden bestellen.

In welke sectoren is MarcO'Polo actief?

MarcO'Polo is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels , tassen , slaapcomfort en woonaccessoires.

Ik heb de beoordelingen van MarcO'Polo goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van MarcO'Polo gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of MarcO'Polo geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van MarcO'Polo u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie