iQ Makelaars logo

iQ Makelaars reviews en ervaringen

iQ Makelaars reviews en ervaringen
820
iQ Makelaars logo
Website
iQ Makelaars
Categorie
Diensten

Ervaringen met iQ Makelaars

Een woning verkopen is geen dagelijkse kost. Het inschakelen van een verkoopmakelaar, zoals iQ Makelaars, kan onvoorziene hindernissen voorkomen. Maar wat vinden anderen van iQ Makelaars? Is hun service te vertrouwen en hoe waarderen klanten hen? Lees hier alle verzamelde ervaringen met iQ Makelaars om te bepalen of ze bij jou passen.

Kennismaking met iQ Makelaars

Opgericht in Almelo in 2016, heeft iQ Makelaars zich snel ontwikkeld tot een landelijke makelaardij. Het vindt zijn kracht in de combinatie van lokale marktkennis en een sterke nadruk op digitale marketing. Door hun doortastende aanpak en ervaren team, verkoopt iQ Makelaars huizen gemiddeld binnen drie maanden en hanteert het een no cure, no pay beleid.

De voordelen van iQ Makelaars

Bij iQ Makelaars zijn de mogelijkheden uitgebreid, van gratis waardebepalingen tot aan uitgebreide begeleiding bij het koop- en verkoopproces. De dienstverlening is laagdrempelig en zonder verplichtingen, met gemakkelijk toegang tot informatie en afspraken via de website. iQ Makelaars is actief van Amsterdam tot Eindhoven en biedt overal lokale expertise.

Betrouwbaarheid van iQ Makelaars

Betrouwbaarheid staat centraal bij de keuze voor een makelaar. iQ Makelaars geniet door haar jarenlange ervaring en brede aanwezigheid in de vastgoedmarkt een uitstekende reputatie. Met lokale experts in dienst, een toegewijde klantenservice en een sterke sociale media aanwezigheid, biedt iQ Makelaars een betrouwbare service.

Klantenservice en het indienen van klachten

Voor zowel algemene vragen als specifieke ondersteuning staat de klantenservice van iQ Makelaars klaar. Contact is mogelijk via e-mail, telefoon, een online contactformulier of social media. Details voor direct contact met vestigingen zijn ook op de site beschikbaar. Klachten kunnen eenvoudig ingediend worden via e-mail of het contactformulier.

Deel jouw ervaring met iQ Makelaars

Heb jij ervaring met iQ Makelaars? Jouw feedback is van grote waarde voor anderen. Was de service naar wens en zou je iQ Makelaars aanraden? Laat je review achter op deze pagina en informeer toekomstige klanten over jouw ervaringen.

Reviews over iQ Makelaars
Gerelateerde bedrijven
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
4,9
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
1 beoordeling
9,5
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
1 beoordeling
9,5
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over iQ Makelaars
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
4,9
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
1 beoordeling
9,5
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is iQ Makelaars een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over iQ Makelaars. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij iQ Makelaars zouden bestellen.

In welke sectoren is iQ Makelaars actief?

iQ Makelaars is actief in de diensten industrie en specifiek in sectoren zoals makelaars.

Ik heb de beoordelingen van iQ Makelaars goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van iQ Makelaars gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of iQ Makelaars geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van iQ Makelaars u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie