Intergard.eu logo

Intergard.eu reviews en ervaringen

Intergard.eu reviews en ervaringen
819
Intergard.eu logo
Website
Intergard.eu
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Intergard.eu

De tuin is een fantastische plek voor ontspanning en contact met de natuur. Voor het verwezenlijken van jouw ideale droomtuin zijn de juiste artikelen essentieel. Intergard.eu, actief als importeur, exporteur, detailhandel en groothandel, is jouw partner voor hoogwaardige tuinproducten. Hun assortiment omvat onder andere tuinhout, kastanjehout, sierbestrating, tuinschermen, tuinhuisjes en speeltoestellen. Ideaal voor het revitaliseren van je tuin. De betrouwbaarheid van Intergard.eu is cruciaal: van de kwaliteit van de materialen tot de service bij klachten. Ons platform stelt klanten van Intergard.eu in staat hun ervaringen te delen en biedt waardevolle informatie, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Heb je een aankoop gedaan? Deel dan jouw ervaring om anderen te adviseren.

Over Intergard.eu

Gelegen in Wierden opereert Intergard.eu als een toonaangevend online tuinwarenhuis met een internationale aanwezigheid. Ze specialiseren in ecologisch verantwoorde tuinafscheidingen zoals heide-, wilgen-, bamboe-, en boomschorsmatten. Deze duurzame producten zijn vrij van boskap, chemische bewerkingen en houtverduurzaming. Intergard.eu staat garant voor milieuvriendelijke en veilige oplossingen voor huis en tuin, tegen competitieve prijzen dankzij directe import. Met een aanbod van meer dan 10.000 producten vind je ongetwijfeld wat je zoekt voor jouw tuin.

Waarom kiezen voor Intergard.eu

Bij Intergard.eu vind je een uitgebreid assortiment tuinartikelen voor scherpe prijzen. Ze bieden maatwerkopties en snelle levering uit voorraad. Het assortiment bestrijkt alles van natuurlijke tuinschermen tot tuinhout, speeltoestellen en barbecues. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen beschikbaar, zodat je nog meer waar voor je geld krijgt. Ontdek de mogelijkheden en geniet van de voordelen die Intergard.eu te bieden heeft.

Is Intergard.eu betrouwbaar?

Intergard.eu bedient zowel particuliere als zakelijke klanten en is gecertificeerd met het Webshop Keurmerk. Betalingen kunnen veilig verricht worden via gangbare methodes zoals Visa, PayPal, iDEAL en Afterpay. Hun streven naar kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen onderstreept de betrouwbaarheid van Intergard.eu.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Intergard.eu staat klaar om je van deskundig advies te voorzien. Alle producten komen met fabrieksgarantie. Bij klachten dien je contact op te nemen inclusief een foto van het product. De klantenservice assisteert je graag verder. Ze zijn dagelijks bereikbaar en respecteren het 14 dagen herroepingsrecht. Let wel, retourkosten zijn voor de klant.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Intergard.eu? Jouw mening is waardevol! Door je beoordeling te delen, help je anderen bij het maken van een beslissing. Geef een gedetailleerde beschrijving van jouw ervaringen, zowel positief als negatief. Dit biedt toekomstige klanten inzicht en biedt Intergard.eu de mogelijkheid hun service te verbeteren. Bedankt voor jouw bijdrage!

Reviews over Intergard.eu
Gerelateerde bedrijven
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Intergard.eu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Intergard.eu een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Intergard.eu. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Intergard.eu zouden bestellen.

In welke sectoren is Intergard.eu actief?

Intergard.eu is actief in de diensten industrie en specifiek in sectoren zoals huis en tuin diensten.

Ik heb de beoordelingen van Intergard.eu goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Intergard.eu gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Intergard.eu geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Intergard.eu u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie