I-KOOK logo

I-KOOK reviews en ervaringen

I-KOOK reviews en ervaringen
457
I-KOOK logo
Website
I-KOOK
Categorie
Wonen

I-Kook reviews

Passie voor de keuken draait niet alleen om koken of een drankje inschenken. Het verlangen naar een esthetisch aangename én functionele keuken staat centraal. Ontdek I-Kook: de keukenspecialist die esthetiek met betaalbaarheid verenigt. Twijfels over hun betrouwbaarheid? Onze expertreviews én gebruikerservaringen bieden inzicht in wat I-Kook waar maakt. Benieuwd? Of wil je zelf jouw I-Kook-ervaring delen? Wij en onze bezoekers horen het graag!

I-Kook ervaringen

Onze experts hebben I-Kook grondig onder de loep genomen: Een solide bedrijf met ruim 20 jaar expertise in keukenverkoop en -installatie in Nederland. Hun aanbod strekt zich uit van budgetvriendelijke tot luxueuze oplossingen, altijd op maat en gericht op de individuele wens. Ook zonder webshop, biedt I-Kook opties om via hun website aanbiedingen te bekijken of je keuken online te ontwerpen. Een persoonlijke keukencoach helpt vervolgens je droomkeuken realiteit te worden.

Over I-Kook

Met twee decennia aan ervaring is I-Kook een autoriteit in de keukenbranche, gespecialiseerd in zowel advies als verkoop voor elk budget. 

Mooie en functionele keukens

I-Kook staat garant voor prachtige, praktische keukens die aanpasbaar zijn aan diverse ruimtes en smaken, met de ondersteuning van ervaren keukencoaches. Ze bieden bovendien financieringsopties, een belangrijk pluspunt gezien de significante investering die een keuken vaak vereist.

Service van I-Kook

Zeer positief ontvangen service, met diverse mogelijkheden tot contact via de website, email of telefoon, ondersteund door een uitgebreide kennisbasis voor al je vragen over keukens en meer.

Betalingsmogelijkheden

Geen directe online aankoopopties; een persoonlijk gesprek met een keukencoach is de route naar je nieuwe keuken. 

Gebruiksvriendelijkheid website I-Kook

Een helder, makkelijk te navigeren website, compleet met aanbiedingen, ontwerptools en een uitgebreid informatiecentrum. Beveiligd met een SSL/TLC-certificaat, herkenbaar aan het slotje in de browserbalk. 

Is I-Kook betrouwbaar?

Gezien de gebruiksvriendelijke, goed beveiligde website, de naleving van Europese privacywetgeving en registratie bij de Kamer van Koophandel, achten wij I-Kook een betrouwbare partner. Hun lange geschiedenis en talloze positieve reviews ondersteunen deze beoordeling.

Bijzonderheden I-Kook

Geen webshop aanwezig, maar met 28 vestigingen landelijk biedt I-Kook ruime mogelijkheden om keukens fysiek te ervaren en met onze keukencoaches in gesprek te gaan — vrij van dwangverkoop en offertedruk.

Contact opnemen met I-Kook

Bereikbaarheid via contactformulier, e-mail en telefoon verzekerd voor al je vragen en ondersteuning.

Klantenservice en klachten

Een gespecialiseerde klantenservice staat klaar om bijstand te bieden bij klachten, met meerdere communicatiekanalen ter beschikking.

Wil jij ook beoordelen?

Deel jouw ervaring met I-Kook en help zo ons verhaal compleet te maken en anderen een weloverwogen keuze te laten maken. Detailleer je ervaring voor een rijk beeld van wat I-Kook te bieden heeft. Dank voor je review!

Reviews over I-KOOK
Gerelateerde bedrijven
Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
1 beoordeling
9,5
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
1 beoordeling
9,5
FonQ logo
FonQ
11 beoordelingen
6,6
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over I-KOOK
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
1 beoordeling
9,5
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
1 beoordeling
9,5
FonQ logo
FonQ
11 beoordelingen
6,6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is I-KOOK een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over I-KOOK. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij I-KOOK zouden bestellen.

In welke sectoren is I-KOOK actief?

I-KOOK is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals koken & tafelen.

Ik heb de beoordelingen van I-KOOK goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van I-KOOK gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of I-KOOK geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van I-KOOK u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie