HockeyDirect logo

HockeyDirect reviews en ervaringen

HockeyDirect reviews en ervaringen
363
HockeyDirect logo
Website
HockeyDirect
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen HockeyDirect

Ben je een fervente hockeyspeler of meer een hobbyist? HockeyDirect heeft alles om ervoor te zorgen dat je schittert op het veld. We hebben de reviews en ervaringen voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf kunt beslissen of HockeyDirect ook voor jou de juiste keuze is.

Over HockeyDirect

HockeyDirect is een toonaangevende speler op de markt. Het is de grootste online hockeywinkel in de Benelux en staat ook in Europa hoog aangeschreven. Naast een uitgebreid online assortiment, heeft HockeyDirect een showroom in Den Bosch. Het bedrijf, dat zijn activiteiten vanuit Warmond coördineert, is trots op het tienjarig bestaan en de rol als officiële sponsor van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond.

Waarom kiezen voor HockeyDirect?

Het enorme assortiment is voor velen al reden genoeg om voor HockeyDirect te kiezen. Dit omvat niet alleen vrijwel elke hockeystick, maar ook schoenen, kleding, tassen, beschermingsmiddelen, grips, ballen, accessoires en essentiële artikelen voor keepers. De prijzen zijn aantrekkelijk en het lijkt wel alsof er altijd uitverkoop is. Bovendien staat HockeyDirect bekend om zijn uitstekende klantenservice en de deskundige hulp bij het vinden van de juiste producten.

Is HockeyDirect betrouwbaar?

Bestaande klanten beoordelen HockeyDirect als een uiterst betrouwbare partner. Dit vertrouwen wordt ondersteund door de hoge klantbeoordeling van 9,2. Het bedrijf is bovendien in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, wat getuigt van betrouwbaarheid en naleving van wet- en regelgeving. De samenwerking met de nationale hockeybond en de mogelijkheid tot betalen met iDeal versterken dit vertrouwen alleen maar.

Klantenservice en klachten

HockeyDirect streeft ernaar om iedereen tevreden te stellen met zijn unieke service en uitgebreide assortiment. Ondanks de inzet van het team kan er soms toch iets misgaan. Voor klachten kun je schriftelijk terecht bij het postadres op de website of per e-mail voor een snellere afhandeling. Ook via Facebook kun je contact opnemen. Er zijn dus voldoende manieren om je stem te laten horen.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen van bestaande klanten kunnen je ondersteunen bij het maken van een keuze. Met deze extra informatie neem je altijd een beter onderbouwde beslissing. Daarom vragen we je om ook jouw ervaringen te delen, om anderen te helpen bij hun keuzeprocessen.

Reviews over HockeyDirect
Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
Simpel logo
Simpel
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over HockeyDirect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
Simpel logo
Simpel
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HockeyDirect een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over HockeyDirect. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij HockeyDirect zouden bestellen.

In welke sectoren is HockeyDirect actief?

HockeyDirect is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb de beoordelingen van HockeyDirect goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van HockeyDirect gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of HockeyDirect geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van HockeyDirect u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie