Ginfling.nl logo

Ginfling.nl reviews en ervaringen

Ginfling.nl reviews en ervaringen
551
Ginfling.nl logo
Website
Ginfling.nl
Categorie
Eten & drinken

Ontdek de Ervaringen met Ginfling.nl

De populariteit van gin heeft recentelijk een enorme vlucht genomen, waardoor de keuze enorm is toegenomen. Voor iedereen die op zoek is naar een speciale gin, biedt Ginfling.nl een interessante optie. Maar hoe weet je of Ginfling.nl de juiste keuze is voor jou? Hier vind je uiteenlopende ervaringen, beoordelingen en reviews over Ginfling.nl, om je te helpen bij het maken van je beslissing.

Kennismaking met Ginfling.nl

Als jonge en gepassioneerde speler in de markt, richt Ginfling.nl zich specifiek op de verkoop van gin en gerelateerde producten. Het doel is om dé online specialist in gin te worden binnen Nederland. Dit willen zij bereiken door zowel uitstekende service te bieden als een uniek assortiment aan te houden. Bij Ginfling.nl vind je naast klassieke merken vooral ook nieuwe, innovatieve en speciale gins die je elders zelden ziet. Tevens is er veel achtergrondinformatie beschikbaar over elke gin en distilleerderij, omdat gin ontdekken een verhaal op zich moet zijn. Mocht je een gin missen in het assortiment, dan staat de klantenservice klaar om naar mogelijkheden te kijken.

Waarom Kiezen voor Ginfling.nl?

De website van Ginfling.nl herbergt een breed assortiment aan ginmerken. Naast gin kun je er terecht voor jenever, mixers, proefpakketten, en meer, ingedeeld in overzichtelijke categorieën. Er is een blog voor inspiratie en informatie over de ginwereld. Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur kunnen de volgende dag al geleverd worden. Verzendkosten vervallen bij orders boven de tweehonderd euro, en er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Retourneren van ongeopende pakketten is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst.

De Betrouwbaarheid van Ginfling.nl

Ginfling.nl staat als betrouwbaar te boek, mede doordat ze makkelijk te contacteren zijn via diverse kanalen en beschikken over een beveiligde betaalomgeving. Met een eigen klantenservice, duidelijke voorwaarden en het keurmerk WebwinkelKeur, biedt Ginfling.nl zekerheid aan de consument.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Voor vragen of specifieke wensen kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van Ginfling.nl. Klachten probeert Ginfling.nl altijd naar tevredenheid op te lossen, eventueel via de bemiddelingsdienst van WebwinkelKeur of, als laatste redmiddel, de geschillencommissie.

Deel Jouw Ervaring met Ginfling.nl

Als je ervaring hebt met Ginfling.nl, help dan anderen door je review te delen. Jouw mening over de kwaliteit van de gins, de levering en de service van Ginfling.nl is goud waard voor anderen die overwegen daar te bestellen.

Reviews over Ginfling.nl
Gerelateerde bedrijven
Vliegparkeren.nl logo
Vliegparkeren.nl
0 beoordelingen
10
Belvilla logo
Belvilla
0 beoordelingen
10
Blokker.nl logo
Blokker.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Ginfling.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vliegparkeren.nl logo
Vliegparkeren.nl
0 beoordelingen
10
Belvilla logo
Belvilla
0 beoordelingen
10
Blokker.nl logo
Blokker.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ginfling.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Ginfling.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Ginfling.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Ginfling.nl actief?

Ginfling.nl is actief in de eten & drinken industrie en specifiek in sectoren zoals dranken.

Ik heb de beoordelingen van Ginfling.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Ginfling.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Ginfling.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Ginfling.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie