Esgii logo

Esgii reviews en ervaringen

Esgii reviews en ervaringen
1197
Esgii logo
Website
Esgii
Categorie
Mode

Ontdek Esgii: Ervaringen en Beoordelingen

Ontdek Esgii, de specialist in vilten slofjes voor het hele gezin. Waarom kiezen voor Esgii's vilten sloffen? Ze houden je voeten koel in de zomer en aangenaam warm tijdens koude winterdagen. Dit maakt ze perfect voor gebruik het hele jaar door. Esgii werkt samen met diverse Fair Trade-organisaties, waardoor je aankoop bijdraagt aan het welzijn van zowel de ambachtslieden als de grondstofleveranciers. Lees verder de beoordelingen van Esgii op deze pagina, direct van echte consumenten, om een goed beeld te krijgen van hun aanbod.

De Oorsprong van Esgii

Esgii, wat 'vilt' betekent in het Mongools, werd geboren uit een inspirerende reis door Mongolië in 2009. De oprichters ontmoetten lokale viltmakers, wat leidde tot het idee van het importeren van hun ambachten naar Nederland. Door samen te werken met kleine Fair Trade-organisaties, ondersteunt Esgii de Mongoolse gemeenschappen door eerlijke prijzen en voorfinanciering te bieden, en door hun producten op de internationale markt te brengen, draagt Esgii bij aan de verbetering van de levensstandaard in Mongolië.

Waarom Esgii?'s Sloffen Kiezen?

Een aankoop bij Esgii is meer dan alleen comfort voor je voeten. Elk product vertelt een verhaal van transparantie, eerlijkheid en zorg voor de Mongoolse gemeenschappen. Ontdek de bijzondere verhalen achter onze duurzaam geproduceerde vilten sloffen met prachtige details zoals een split met leren lus. De natuurlijke wolventilatie voorkomt zweetvoeten, terwijl je geniet van comfortabel en milieubewust gemaakte sloffen, die we bovendien gratis bij jou thuis bezorgen.

De Betrouwbaarheid van Esgii

Esgii toont een sterke inzet voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in Mongolië, met respect voor zowel dieren als het milieu. Overweeg je een aankoop bij Esgii? Verken dan de klantenbeoordelingen op onze site om een weloverwogen keuze te maken. Met veilige betaalopties en actuele nieuwtjes via onze nieuwsbrief of social media, zoals Facebook en Instagram, ben je altijd goed geïnformeerd.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Het Esgii-platform is rijk aan nuttige informatie. Van de productieprocessen tot het onderscheid tussen verschillende soorten sloffen en de eigenschappen van wol; je vindt er alles. Mocht je toch nog vragen hebben of contact willen opnemen over een bestelling of iets anders, ons team is bereikbaar via telefoon, e-mail of social media.

Deel jouw Esgii Ervaring

Hebben de vilten sloffen van Esgii je voeten altijd heerlijk warm gehouden? Dan horen we graag jouw ervaring! Deel je mening over onze producten, service en alles wat je maar kwijt wilt. Jouw uitgebreide recensie helpt anderen bij het maken van hun aankoopbeslissing.

Reviews over Esgii
Gerelateerde bedrijven
Onlineschoenenwinkel.nl logo
Onlineschoenenwinkel.nl
1 beoordeling
10
Herqua logo
Herqua
1 beoordeling
9,5
Stoute-schoenen logo
Stoute-schoenen
1 beoordeling
9
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Esgii
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Onlineschoenenwinkel.nl logo
Onlineschoenenwinkel.nl
1 beoordeling
10
Herqua logo
Herqua
1 beoordeling
9,5
Stoute-schoenen logo
Stoute-schoenen
1 beoordeling
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Esgii een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Esgii. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Esgii zouden bestellen.

In welke sectoren is Esgii actief?

Esgii is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals schoenenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Esgii goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Esgii gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Esgii geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Esgii u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie