Donnay logo

Donnay reviews en ervaringen

Donnay reviews en ervaringen
537
Donnay logo
Website
Donnay
Categorie
Mode

Recensies en Klantbeoordelingen van Donnay

Optimaal comfort tijdens sport en vrije tijd staat centraal bij sportkleding. Het is essentieel dat kleding niet beperkt tijdens activiteiten. Donnay, met een rijke geschiedenis van meer dan een eeuw, focust zich op sport- en vrijetijdskleding van hoge kwaliteit. Ontdek de ervaringen met Donnay door de beoordelingen hier te lezen. Vorm je eigen mening op basis van wat anderen zeggen over de producten van Donnay.

Geschiedenis van Donnay

De roots van Donnay liggen in het jaar 1910, toen Emile Donnay zijn onderneming in het Belgische Couvin startte. Bekendheid verkreeg Donnay voornamelijk als producent van (houten) tennisrackets en bijbehorende kleding, met iconen als Bjorn Borg en Andre Agassi die successen boekten met Donnay materiaal. In 1969 voerde Donnay de markt aan als de grootste fabrikant van tennisrackets, met een jaarproductie van bijna 1.3 miljoen stuks. De transitie naar moderne materialen voor rackets leidde echter tot een verlies van marktleiderschap. Hedendaags focust Donnay zich niet alleen op tennisrackets, maar ook op een uitgebreide collectie sportkleding en casual sportieve kleding.

Waarom Kiezen voor Donnay

Donnay blinkt uit in het aanbod van essentiële sportartikelen, toegepast op dames, heren, en junioren binnen verschillende sportcategorieën en accessoires. Speciale focus ligt op teamkleding, om uniformiteit binnen sportteams te bewerkstelligen. Elk jaar introduceert Donnay een frisse zomer- en wintercollectie die aansluit op de bestaande basisitems, waardoor oude en nieuwe collecties moeiteloos combineren. De Donnay collectie is niet alleen online, maar ook in sportwinkels landelijk ruim beschikbaar.

Betrouwbaarheid van Donnay

De meer dan honderdjarige geschiedenis van Donnay spreekt boekdelen over de betrouwbaarheid van het merk. Bestellingen die voor 12.00 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag bezorgd en verzendingen boven de € 50 zijn kosteloos. Producten kunnen binnen 14 dagen zonder reden worden teruggestuurd. Alhoewel Donnay (nog) niet aangesloten is bij het thuiswinkel waarborgfonds, staat het bedrijf garant voor een passende oplossing bij niet-overeenkomende producten.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

De klantenservice van Donnay is gedurende kantooruren telefonisch bereikbaar, en alternatief via email of het online contactformulier. Vragen worden doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen beantwoord. Het hoofdkantoor, evenals het correspondentieadres, bevindt zich in Woerden. Klachten kunnen via het contactformulier worden ingediend, waarna Donnay zorg draagt voor een inhoudelijke behandeling van de klacht.

Deel Ook Jouw Recensie

Sportieve en comfortabele kleding is een must voor iedere garderobe. Heb jij ervaringen met Donnay en wil je deze delen? Schrijf dan hier jouw recensie om anderen te helpen een gedegen beeld van Donnay te verkrijgen, en wellicht kiezen zij in de toekomst ook voor de sportieve kleding van Donnay.

Reviews over Donnay
Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
0 beoordelingen
10
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Second Love logo
Second Love
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Donnay
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
0 beoordelingen
10
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Second Love logo
Second Love
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Donnay een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Donnay. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Donnay zouden bestellen.

In welke sectoren is Donnay actief?

Donnay is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals kledingwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Donnay goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Donnay gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Donnay geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Donnay u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie