Chromeburner logo

Chromeburner reviews en ervaringen

Chromeburner reviews en ervaringen
554
Chromeburner logo
Website
Chromeburner
Categorie
Autos

Ontdek Klantbeoordelingen van Chromeburner

Benieuwd naar de klantervaringen met Chromeburner? Verdiep je in de beoordelingen van deze motorgear winkel die we voor je verzameld hebben. Door de recensies te verkennen, krijg je inzicht in de service van Chromeburner. Voldoet deze webshop aan zijn beloften? Hoe staat het met de klantenservice en de kwaliteit van de aangeboden motorkleding? Met deze informatie kun je een onderbouwde keuze maken voor het aanschaffen van je motorkleding bij Chromeburner of besluiten om ergens anders je motoruitrusting te kopen.

Kennismaking met Chromeburner

Chromeburner valt onder de vleugels van Motorhelmetsonline B.V. en zag het levenslicht in april 2013, gevestigd in Nieuwkuijk, gemeente Heusden. De focus van deze webshop ligt op motorliefhebbers. Hoewel veiligheid vooropstaat, wordt motorkleding en -laarzen vaak als een noodzakelijk kwaad gezien. Chromeburner streeft ernaar niet alleen veilige, maar ook aantrekkelijke motorkleding te bieden, waardoor de aankoop van motorgear weer aangenaam wordt. Gekenmerkt door innovatie, kwaliteit en een breed assortiment, wil Chromeburner het winkelen van motoruitrusting transformeren in een plezierige activiteit die inspireert om te rijden.

Waarom voor Chromeburner kiezen?

Chromeburner biedt een uitgelezen assortiment van meer dan 70 vooraanstaande motorkledingmerken, -accessoires en -onderdelen. Het productaanbod voldoet aan de behoeften van diverse motorrijders, van tourfanaten tot raceenthousiasten. Deze webshop garandeert de laagste prijs; vind je elders een goedkoper artikel, dan past Chromeburner zijn prijs aan. Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden, en ook retourzendingen zijn kosteloos. Ontdek voordeliger aanbiedingen in de sale en geniet van snelle levering: bestel voor 17:00 uur en ontvang je motorgear de volgende werkdag.

De Betrouwbaarheid van Chromeburner

Opgericht in 2013 en ingeschreven bij de KvK, toont Motorhelmetsonline B.V. inzichtelijkheid met zijn webshop Chromeburner, gecertificeerd door Trusted Shops. Voldoen aan strikte kwaliteitseisen, een helder bestelproces en zorgvuldige omgang met klantgegevens typeren deze webshop. Met de Trusted Shops verzekering zijn bestellingen tot €2500,- verzekerd, waardoor klanten verzekerd zijn tegen verlies van betaling zonder levering. Trustpilot beoordelingen zijn veelal positief, getuigend van de betrouwbaarheid van Chromeburner. Een professionele en klantvriendelijke presentatie versterkt het vertrouwen in hun betrouwbaarheid.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Chromeburner moedigt contact aan bij vragen, met een overzichtelijke klantenservicepagina voor snelle hulp. Indien nodig kun je bellen of e-mailen, en zelfs via WhatsApp of het contactformulier je vraag stellen. Openingstijden zijn duidelijk aangegeven. Met transparante bedrijfsinformatie en een uitgebreide FAQ, besteedt deze webshop zorg aan zijn service. Bij klachten zoekt Chromeburner samen naar oplossingen en biedt eventueel verwijzing naar het Europees ODR platform voor onopgeloste geschillen.

Deel Jouw Ervaring met Chromeburner

Heb je positieve ervaringen met je aankoop bij Chromeburner, of viel iets tegen? Jouw mening is waardevol, ongeacht of het gaat om productkwaliteit, klantenservice of leveringssnelheid. Door jouw recensie te plaatsen help je anderen in hun beslissingsproces over betrouwbaarheid en service van Chromeburner.

Reviews over Chromeburner
Gerelateerde bedrijven
NewFigure Clinic logo
NewFigure Clinic
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Chromeburner
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NewFigure Clinic logo
NewFigure Clinic
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Chromeburner een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Chromeburner. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Chromeburner zouden bestellen.

In welke sectoren is Chromeburner actief?

Chromeburner is actief in de autos industrie en specifiek in sectoren zoals motoren.

Ik heb de beoordelingen van Chromeburner goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Chromeburner gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Chromeburner geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Chromeburner u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie