accuPLUS logo

accuPLUS reviews en ervaringen

Bezoek de website
accuPLUS reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
652
accuPLUS logo
Website
vimacdirect.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen bij accuPLUS

Op zoek naar een webshop gespecialiseerd in accu’s, gadgets en mobiele accessoires? Ontdek wat klanten vinden van accuPLUS. Hun beoordelingen helpen jou om een goed geïnformeerde keuze te maken.

Over accuPLUS

Als de voordeligste accushop in de regio focust accuPLUS op kwalitatieve accu’s, gadgets, en accessoires tegen scherpe prijzen. Ze benadrukken klanttevredenheid met een belofte voor ‘net dat beetje extra’, een claim die klantbeoordelingen bevestigen.

Waarom kiezen voor accuPLUS?

Redenen te over voor een keuze voor accuPLUS: scherp geprijsde producten van smartphones tot power accu’s en voortdurende aanbiedingen. De webshop staat bekend om zijn uitgebreide en steeds groeiende assortiment.

Is accuPLUS betrouwbaar?

Klanten zijn het erover eens: accuPLUS staat voor betrouwbaarheid. Dit wordt ondersteund door transparante bedrijfsinformatie online, waaronder KvK- en BTW-nummer, wat de betrouwbaarheid van deze voordelig geprijsde specialist onderstreept.

Klantenservice en Klachten

Klanttevredenheid staat voorop bij accuPLUS. Klachten kunnen eenvoudig via e-mail ingediend worden, waarna accuPLUS deze snel probeert op te lossen. Blijf op de hoogte via social media en hun gratis nieuwsbrief.

Geef jij ook je beoordeling?

Klantbeoordelingen zijn onmisbaar en kunnen je beslissingsproces sterk beïnvloeden. Door jouw ervaring te delen, help je anderen bij het maken van een betere keuze. Het kost slechts een moment van je tijd.

Reviews over accuPLUS
Gerelateerde bedrijven
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
3 beoordelingen
9,8
Bootman logo
Bootman
0 beoordelingen
10
Monkey-parts logo
Monkey-parts
0 beoordelingen
10
9
100% zou opnieuw kopen
Erg snelle levering

Ik had een accu voor mijn digitale camera besteld en zelfs in de avond geplaatst, was het de volgende ochtend al bezorgd. Emails worden ook vlot beantwoord. Zeker een aanrader!

Geplaatst op: 09-03-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lieke W.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over accuPLUS
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
3 beoordelingen
9,8
Bootman logo
Bootman
0 beoordelingen
10
Monkey-parts logo
Monkey-parts
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is accuPLUS een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er is 1 beoordeling geplaatst over accuPLUS. Hun gemiddelde score is 9 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij accuPLUS zouden bestellen.

In welke sectoren is accuPLUS actief?

accuPLUS is actief in de autos industrie en specifiek in sectoren zoals auto onderdelen.

Ik heb de beoordelingen van accuPLUS goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van accuPLUS gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of accuPLUS geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van accuPLUS u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie