Wordans logo

Wordans reviews en ervaringen

Wordans reviews en ervaringen
1133
Wordans logo
Website
Wordans
Categorie
Mode

Recensies en Ervaringen van Wordans

Op zoek naar een kledinggroothandel met de beste prijzen? Overweeg dan Wordans. Wij hebben recensies en ervaringen van klanten voor je verzameld, zodat je goed geïnformeerd je keuze kunt maken. Ontdek of Wordans ook voor jou de juiste leverancier is.

Over Wordans

Wordans staat bekend als een van 's werelds grootste aanbieders in de textielgroothandel, aantrekkelijk voor bulkinkopers maar ook toegankelijk voor particulieren. Met actieve markten in Nederland, Europa, Noord-Amerika en Oceanië, is Wordans gericht op het bieden van laagste prijzen voor zowel de groothandel als de particuliere markt, een missie waarin het, gezien zijn uitgebreide klantenkring, succesvol blijkt.

Waarom kiezen voor Wordans?

Bij Wordans vind je een uitgebreid assortiment van meer dan vijftig merken en drieduizend producten tegen de laagste prijzen. Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, tanktops, polo's, jassen, petten, werkkleding, sportkleding of accessoires, bij Wordans vind je het allemaal. Met kortingen tot wel 70% en een beste prijs garantie, is Wordans de ideale keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit tegen lage kosten.

Is Wordans betrouwbaar?

De ervaringen van klanten suggereren dat Wordans een betrouwbare partij is. Naast het nakomen van beloftes, benadrukt Wordans de veiligheid van de betaalomgeving en biedt het diverse betalingsmogelijkheden. Orders worden doorgaans snel geleverd, binnen 24 tot 48 uur, en vanaf €200 is verzending gratis. De groei van Wordans en het feit dat klanten herhaalaankopen doen, bevestigen de tevredenheid en betrouwbaarheid van Wordans.

Klantenservice en Klachten

Wordans staat voor transparantie in zijn bedrijfsvoering, met diverse manieren om in contact te treden, inclusief telefonische ondersteuning en e-mail. Ook op sociale media zoals Facebook en Instagram is Wordans actief, wat extra communicatiekanalen biedt voor klantenservice en klachtenafhandeling.

Jouw Beoordeling

Het delen van jouw beoordeling is waardevol, zoals je waarschijnlijk al hebt ervaren na het lezen van andere ervaringen. We moedigen je dan ook aan je beoordeling te delen om anderen te helpen een goed geïnformeerde keuze te maken. Jouw mening telt en is met slechts enkele eenvoudige stappen te delen.

Gerelateerde bedrijven
Pepper logo
Pepper
0 beoordelingen
10
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
0 beoordelingen
10
Modifast logo
Modifast
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Wordans
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pepper logo
Pepper
0 beoordelingen
10
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
0 beoordelingen
10
Modifast logo
Modifast
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wordans een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Wordans. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Wordans zouden bestellen.

In welke sectoren is Wordans actief?

Wordans is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb de beoordelingen van Wordans goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Wordans gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Wordans geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Wordans u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie