Fashionstore.nl logo

Fashionstore.nl reviews en ervaringen

Fashionstore.nl reviews en ervaringen
763
Fashionstore.nl logo
Website
Fashionstore.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Fashionstore.nl

Op zoek naar unieke gadgets, een perfect Vaderdagcadeau of de ultieme feestartikelen? Fashionstore.nl heeft het allemaal! Maar is de webshop betrouwbaar? Hoe staat het met de klantenservice en productkwaliteit? Ontdek het via de ervaringen en beoordelingen van echte klanten hier verzameld, zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij een aankoop.

Over Fashionstore.nl

Laat je niet misleiden door de naam, Fashionstore.nl specialiseert zich in feestkleding en accessoires, als trots onderdeel van Shoppartners. Opgericht in 1999, beheert Shoppartners nu meer dan 100 webwinkels, waaronder Bellatio en Hobbymax. Hun uitgebreide netwerk zorgt voor een divers aanbod en snelle verzending in 26 landen, wat een schat aan ervaring betekent voor jou als klant.

Waarom kiezen voor Fashionstore.nl?

Fashionstore.nl blinkt uit met zijn breed assortiment van kleding tot unieke cadeaus en feestbenodigdheden. Of je nu zoekt naar buitenversiering of iets speciaals voor een geliefde, je vindt het er. Dankzij de directe verzending vanuit Shoppartners, geniet je van snelle levering - bestel je voor 15.00 uur, dan heb je het de volgende dag al! Plus, ze bieden een retourtermijn van 30 dagen, ruim boven de wettelijke verplichting, en diverse betaalmogelijkheden, inclusief zakelijke bestellingen.

Is Fashionstore.nl betrouwbaar?

Als onderdeel van het robuuste Shoppartners, met transparante bedrijfsinformatie en beveiligde betalingsopties, staat Fashionstore.nl sterk in betrouwbaarheid. Hun lidmaatschap bij Thuiswinkel Waarborg en Trust Commerce Europe, samen met hun e-commerce erfgoed, biedt een solide vertrouwensbasis voor elke klant.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Fashionstore.nl is uitgebreid toegankelijk: via hun online contactformulier, e-mail, telefonisch of directe chat. Klachten worden binnen de wettelijke termijn aangepakt, met een optie voor escalatie naar Thuiswinkel Waarborg bij onopgeloste zaken, waar een bindende uitspraak volgt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Fashionstore.nl? Jouw feedback is essentieel voor ons en andere potentiële klanten. Deel je beoordelingen op deze pagina en help anderen een weloverwogen keuze te maken. Laat je review achter en draag bij aan de community!

Reviews over Fashionstore.nl
Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
Simpel logo
Simpel
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Fashionstore.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
Simpel logo
Simpel
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fashionstore.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Fashionstore.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Fashionstore.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Fashionstore.nl actief?

Fashionstore.nl is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals kledingwinkels en modeaccessoires.

Ik heb de beoordelingen van Fashionstore.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Fashionstore.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Fashionstore.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Fashionstore.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie