VCA Direct logo

VCA Direct reviews en ervaringen

VCA Direct reviews en ervaringen
1017
VCA Direct logo
Website
VCA Direct

Ervaringen en Recensies van VCA Direct

Benieuwd naar hoe anderen VCA Direct ervaren hebben? Hier vind je een verzameling van alle recensies over VCA Direct. Ontdek de perspectieven van anderen op VCA Direct en hoe zij het bedrijf beoordeelden. Duik in de recensies om te beslissen of VCA Direct ook voor jou de juiste keuze is voor een VCA cursus.

Introductie tot VCA Direct

Oprichting in 2004 door PlusPort B.V., VCA Direct is marktleider in Nederland voor online VCA cursussen. VCA, staande voor Veiligheid Checklist Aannemers, is essentieel als je werkt in situaties met een hoog risico op letsel. Uniek door zijn e-learning aanpak biedt VCA Direct diverse cursussen aan, zoals de basis VCA cursus en de VIL-VCU cursus. De website biedt heldere informatie over cursusdoelen, prijzen, duur en meer.

Voordelen van Kiezen voor VCA Direct

Bij VCA Direct je certificaat online behalen heeft vele voordelen: het is beduidend goedkoper en sneller - ongeveer 60% snellere theorie-doorloop - dan traditionele methoden. Met een indrukwekkend slagingspercentage van circa 98%, tegenover het nationale gemiddelde van 78%, biedt VCA Direct cursussen aan in verschillende talen waaronder Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Russisch en Pools. VCA Direct is bovendien de enige aanbieder met betaalopties zoals iDeal en PayPal.

Betrouwbaarheid van VCA Direct

VCA Direct toont zijn betrouwbaarheid met het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging en het NRTO keurmerk, wat staat voor Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Deze erkenningen garanderen een professionele, transparante dienstverlening. Duizenden klanten hebben reeds succesvol een VCA certificaat behaald, ondersteund door vele vooraanstaande bedrijven. Volg VCA Direct op sociale media of abonneer je op de nieuwsbrief voor actuele informatie en aanbiedingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

Klantenservice en Klachtafhandeling

Voor vragen over cursussen of overige informatie, staat de klantenservice van VCA Direct klaar om te helpen. Gebruik het online contactformulier, stuur een e-mail, of bel direct voor snelle ondersteuning. Voor algemene vragen, raadpleeg de FAQ-sectie met antwoorden op veelvoorkomende vragen over VCA verplichtingen, cursuslocaties, en de mogelijkheid voor spoedexamens.

Deel Ook Jouw Beoordeling

Heb jij ervaring met een VCA cursus bij VCA Direct? Deel dan jouw feedback en help mee aan het informeren van toekomstige cursisten. Beschrijf jouw ervaring, van inschrijfproces tot cursusverloop, en help anderen een geïnformeerde keuze te maken over VCA Direct.

Reviews over VCA Direct
Gerelateerde bedrijven
T-Mobile logo
T-Mobile
0 beoordelingen
10
Hi logo
Hi
0 beoordelingen
10
Match4me.nl logo
Match4me.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over VCA Direct
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
T-Mobile logo
T-Mobile
0 beoordelingen
10
Hi logo
Hi
0 beoordelingen
10
Match4me.nl logo
Match4me.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VCA Direct een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over VCA Direct. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij VCA Direct zouden bestellen.

In welke sectoren is VCA Direct actief?

VCA Direct is actief in de studie en opleidingen industrie en specifiek in sectoren zoals cursussen en trainingen.

Ik heb de beoordelingen van VCA Direct goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van VCA Direct gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of VCA Direct geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van VCA Direct u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie