Spartoo logo

Spartoo reviews en ervaringen

Spartoo reviews en ervaringen
461
Spartoo logo
Website
Spartoo
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Spartoo

Streef je altijd naar een perfecte uitstraling, dan spelen je schoenen en kleding een cruciale rol. Voor de meest modieuze schoenencollecties en een breed scala aan keuzes, wordt een bezoek aan Spartoo aanbevolen door de specialist. Maar is Spartoo daadwerkelijk de plek waar je moet zijn? Dit overzicht van reviews en ervaringen van andere klanten helpt je om zelf te bepalen of Spartoo jouw volgende bestemming voor schoenen en kleding wordt.

Over Spartoo

Opgericht in 2006, heeft Spartoo zich snel opgewerkt tot de Europese top als schoenenspecialist. Met een aanbod van ongeveer 300.000 schoenmodellen van 3500 merken, plus dames- en herenkleding en een assortiment van trendy tassen, staat Spartoo sterk in de markt. Het bedrijf, met meer dan vierhonderd medewerkers, bedient klanten in 25 landen via haar online platform, met een hoofdkantoor in Grenoble, Frankrijk.

Waarom kiezen voor Spartoo

Het meest overtuigende argument om voor Spartoo te kiezen is ongetwijfeld het uitgebreide assortiment. Van exclusieve designs tot betaalbare must-haves, en alles daartussenin, met een laagsteprijsgarantie. Met ongeveer een miljoen paar schoenen op voorraad, verzekert Spartoo je van snelle levering binnen vier werkdagen en biedt een bedenktijd van dertig dagen, om jouw ervaring nog beter te maken.

Is Spartoo betrouwbaar?

De reputatie van Spartoo wordt ondersteund door positieve klantrecensies en het Thuiswinkel Waarborg certificaat, wat wijst op een hoge mate van betrouwbaarheid. De stijgende klanttevredenheid en de belofte om verwachtingen waar te maken, benadrukken de betrouwbaarheid en servicekwaliteit van Spartoo.

Klantenservice en klachten

Spartoo waardeert haar klanten en streeft naar volledige transparantie via de website en de Spartoo app voor Apple en Android. Klantvragen worden snel beantwoord via telefoon of e-mail, en voor extra hulp is er een speciale 'help en contact' pagina beschikbaar op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Jouw mening over Spartoo is waardevol, zowel voor ons als voor potentiële klanten. Door jouw ervaringen te delen, help je anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Laat dus zeker jouw beoordeling achter en draag bij aan de gemeenschap.

Reviews over Spartoo
Gerelateerde bedrijven
Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
0 beoordelingen
10
Robin Mobile logo
Robin Mobile
0 beoordelingen
10
Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Spartoo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
0 beoordelingen
10
Robin Mobile logo
Robin Mobile
0 beoordelingen
10
Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spartoo een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Spartoo. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Spartoo zouden bestellen.

In welke sectoren is Spartoo actief?

Spartoo is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals kledingwinkels , modeaccessoires en schoenenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Spartoo goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Spartoo gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Spartoo geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Spartoo u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie